1)
John Sheppard
2) 2-4 hodiny, samozřejmě záleží na množství učiva
3) ANO
4) Byl jsem něco přes rok adminem, zejména Deathrun serverů, ale i ostatních.. Nejvyšší post, co jsem kdy měl, byl SA (Server Admin)
5) Určitě to je v řádech roků, možná nějakých 4-5 .. Samozřejmě s krátkodobýma pauzama :-)
6) Bany na tomto portálu nemám, z nějakého důvodu mě to na BL nechce najít, pokud by jste byli tak hodní a zkusili si mě najít .. :)
7)
SID:STEAM_0:0:69488156 S-Nick: johnsheppard6
8) ANO
9) Epiczone TS3 jsem dosud nenavštívil, mám však v plánu to změnit, klidně ho můžu navštěvovat aktivně
10)
15 let,
19.1.1999
11) Zkušensti s adminstvím je v podstatě vypsáno v bodě 4, své schopnosti nedokážu popsat, nerad sám o sobě píšu v dobrém, prospěšný bych mohl být hlídáním serveru, většinu času co jsem na serveru, není žádný admin online .. Neberte to jako urážku, možná na sebe jen nemáme štěstí :-)
12) Jmenuji se Petr, jsem z MS kraje, prvním rokem navštěvuji Střední školu informačních technologií, mezi mé zájmy se řadí florbal, basketbal, kecání s kámošema, samozřejmě Counter-Strike a spoustu dalšího .. Mám rád seriály Stargate: SG-1 a Atlantis, poslouchám americkou punk-rockovou skupinu Green Day a také mám rád historické, válečné, fantasy filmy (300:Bitva u Thermopyl, Vzestup Říše, Pán Prstenů atd..)
13) Pokud se koukám správně, na steamu mám nahráno pouze
173 hodin, bude to možná tím, že většinu času jsem hrál na NS, pak jsem si však koupil originální hru .. :-)
PS: HLSTATS:X mě taky nechce najít, tudíž nevím, jestli mám na serveru nahráno víc než 24 hodin, myslím si ale, že to bude víc :-)