1) Nick na serveru: Mattias
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): 1-2 hodiny. Taky záleží jakou mám náladu nebo kolik tam je lidí.
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů: Ne, protože na COD není co moc nahlásit, ale s cheatami mám zkušenosti (viděl jsem to na youtubu).
4) Zkušenosti s adminováním: Nějaké zkušenosti mám, ale není to z portálů, ale dal jsem si vlastní server, do kterého jsem si nainstaloval AMX panel a zkoušel jsem to, takže teoreticky tomu rozumím. V AMX panelu se dají hráči banovat, mutovat vlastně vše k čemu má přístup Administrátor.
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky): 1 rok.
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID): Nemám žádné bany na vašem portálu a ani nikde. Popřípadě tady pošlu i fotku -
můj BanList.
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X: Můj HLSTATS:X
8) SteamID a SteamNick: STEAM_0:0:78189663 + Mattias
9) Funkční mikrofón: Ano.
10) Navštěvuji TS3: Ano, Mattias.
11) Věk a datum narození: 16 - 21.12.2008
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: Když bych byl Admin zachovával bych při situacích klidnou hlavu a snažil bych se vše vyřešit správně. Také bych mutoval lidi, kteří nadávají a říkají rasistické věci, které na serveru nejsou povoleny. Také bych vám dokázal přinést dobrou aktivitu z mé strany a snažil bych se mít nejméně problému v Admin Teamu.
13) Něco o sobě (stručný popis, žádné "slohovky"): Ahoj, jmenuji se Mattias, je mi 16 let. Bydlím s rodiči v Libereckém kraji. Ve volném čase chodím ven, většinou po večerech. Hraji i PC hry jako CS:GO2, Fnaf, VR hry, CS 1.6 které mě stále baví. Chodím na střední školu a přesněji se vyučuji jako kuchař.
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu (CS 1.6): 191 hodin celkem.
✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰
Kontakty na mě
TeamSpeak: Mattias
Discord: mattiasbro_
Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198116645054/
✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰