1) Váš herný nick: Giovanni Boccaccio
2) Na serveri hrám denne (uveďte v hodinách): 2-3 hodiny.
3) Rank v CS2 (Premier, MM, Faceit...) : Gold Nova 4, momentálně jsem silver 2-4
4) Nahlasujem na fórum/adminom porušenie pravidiel (ÁNO/NIE): Na forum ne, pouze ve hře ba serveru !calladmin, nebo do pm zprávy..
5)Skúsenosti s adminovaním v CS a CS2 - (ÁNO/NIE) - doba, portály, pozície na serveroch/portáloch (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web) : Nemám, ale rád se to naučím..
6) Vypíšte počet nahraných hodín zo Steamu (len CS2): Momentálně 119, předím cca 1600
7) Vypíšte bany na našom portáli: Žádné nemám.
8) Link na váš Steam profil :
https://steamcommunity.com/profiles/76561199781526071/
9) Funkčný mikrofón (ÁNO/NIE): Ano.
10) Navštevujem TS3 (ÁNO/NIE + Nick): Nenavštěvuji, ale to se změní.. Jelikož bych byl rád v kontaktu s adminama i s hráčema, když bude třeba..
11) Vek a dátum narodenia: 25 let / 12.09.1999
12) Skúsenosti, schopnosti a popíšte, čím by ste mohli byť prospešný našemu portálu: Myslím že má přítomnost by do serveru vnesla více optimistu/srandy.. Každopádně bych dodal, že bych např, co měsíc dělat nějaké soutěže o cs skiny atp... moje výhoda je velká aktivita a když už i velká aktivita a čas kdy mám volno, tak i dochvilnost na server, když se něco stane ..
14) Niečo o sebe (stručný popis, žiadne "slohy"): Ahoj, jmenuji se Honza a pocházím kousek od Olomouce.. Je mi 25 let a pracuji jako kuchař. ve volném řase rád chodím ven s kamarády na pivo, nebo hraju na PC Counter Strike.. Rád řídím i sportovní auta...
Děkuji za brzkou odpověď,
S pozdravem
Honza (Giovanni Boccaccio)