1) Nick na serveru - Sp3EDY
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) - ako kedy a podľa nálady ale 1-2 hodiny minimálne, niekedy aj viac
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů (ANO/NE) - na fórum nie ale hlásim to do súkromného chatu FayFoxovi a Frostovi
4) Zkušenosti s adminováním - (ANO/NE) - doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpište jejich názvy, ani odkazy na web) - nie
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) - okolo 10 rokov ale na zm epiczone keď som hral na non-steame tak som mal 254 hodín
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) - nespomínam si na žiadne bany, možno v minulusti keď som začínal (non-steam), ale nie kvôli cheatom
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X - https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1004554
8) SteamID a SteamNick
STEAM_0:1:419437373 / nick: KGB.Bután
9) Funkční mikrofón (ANO/NE) - Áno
10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Nick ) - preferujem Discord
11) Věk a datum narození - 23 rokov / 26.12.2000
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu - Veľakrát keď hrám csko a niečo sa deje proti pravidlám (hacky, nadávanie, urážanie) tak tam nie je admin. Moja výhoda je častá aktivita
13) Něco o sobě (stručný popis, žádné "slohovky")
Volám sa Adam, pochádzam zo Slovenska, moje hoby je bicykel, lietanie a natáčanie dronmi na zakázku vo voľnom čase. Taktiež keď je čas tak si zahrám na pc Csko, Gta 5 alebo nejaké simulátory.
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu (CS 1.6) - na steame mám 32 hodín
Prajem pekný deň
Sp3EDY