Ahoj kluci,
Svědomí mi to nedá se neomluvit, za to, že jsem vám lhal ohledně předešlé žádosti o unban.
Na EZ hraji jsem začal hrávat jako malý puberťák na základní škole, váš portál jsem miloval a vždy milovat budu, protože ty vzpomínky na ty časy jsou neskutečné. Ovšem se stala nemilá věc a to je to, že dne 3.4.2024 jsem dostal ban, za autostrafe.
Toho dne u nás byla rodina s menším bratrancem, kterého jsem pustil hrát zombie, jelikož to hraje doma, což jsem byl překvapený, protože jsem to hrával já 10 let zpátky.. :D No tak jsem ho pustil si zahrát. Jenomže si ten malý dacan stáhnul nějaké scripty a použil je na mojem účtu, po tom co jsem to zjistil, tak mi tvrdil, že opravdu nic nemá, proto jsem se tak vyjádřil na foru s žádostí o unban. Jenomže po tom, co odjeli se mi přiznal, že používal scripty.
Tímto se chci celému AT omluvit za moji lež, ačkoliv to může vypadat, že si to vymýšlím, ale to už mi je jedno.. Jen jsem se chtěl omluvit, protože tady znám hodně lidí a za celou dobu, co tu jsem, tak mám čistý rejstřík banů.
Děkuji za přečtení a ještě jednou se omlouvám.
S pozdravem, Mazi, ( kajsi )
Upravil FayFox
dňa 23-05-2024 20:33