1) Nick na serveru: Mattias
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) 2-3 hodiny.
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů: Ne ani na Furienu nejsou moc lidi, takže nemám co nahlásit psal, jsem Deagleovi, jestli to vadí, že nikoho nenahlásím a říkal, že to nevadí, ale že se mám zmínit s tímhle tím v žádosti.
4) Zkušenosti s adminováním - (ANO/NE) - doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpište jejich názvy, ani odkazy na web): Několikrát jsem byl akademik na jednom nejmenovaném portálu a momentálně jsem se zrušil a čekám na odebrání akademika příkazy nějaké znám jako např. !ban !mute !admin atd..
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky): Hodně jsem hrával CS:GO, takže to bude asi rok.
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID): Žádné bany ani muty nevlastním. (https://bans.epiczone.sk/ban_list.php + STEAM_0:0:78189663)
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X: HLSTATS:X (Omlouvám se za to, že mám jenom 2 hodiny nahrané ohledně tohodle, jsem taky psal Deaglovi a nemělo by to taky vadit, samozřejmě nemám problém to potom dohrát)
8) SteamID a SteamNick: STEAM_0:0:78189663 + Mattias
9) Funkční mikrofón:(ANO/NE) Ano.
10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Nick ) Ano, Mattias.
11) Věk a datum narození: 14 - 21.12.2008 (Za můj věk se doopravdy omlouvám, ale beru se už jako 15 letý, ale nevím, jak to vezmete vy a prosím vás o šanci, když mám aspoň narozeniny, skoro ne ani za měsíc)
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: Rozpoznám cheatery, rád řeším reporty a problémy, kdyby si lidi nadávali snažil bych se je uklidnit a reprezentovat na serveru jako admin.
13) Něco o sobě (stručný popis, žádné "slohovky"): Ahoj, jmenuji se Mattias, je mi 14 let. Bydlím s rodiči v Libereckém kraji. Ve volném čase chodím ven, většinou po večerech. Hraji i PC hry jako CS:GO, které mě nebaví, protože tam mám nahráno 4k hodin. Proto jsem přešel na CS 1.6. Mám více než 100 hodin nahráno. Chodím do 9. třídy. Ve skutečnosti se snažím být milý a spolehlivý k lidem a pomáhat komukoliv.
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu (CS 1.6): 100 hodin.