1) Váš herný nick
ALTEOMcz
2) Na serveri hrám denne (uveďte v hodinách)
na serveru hraju SKORO denně cca 5 hodin
3) Rank v CS:GO
v CS:GO ranky moc neřeším, padám, stoupám, hlavně zkrz kamarády, kteří to neumějí tak mě tahají dolů :D jinak jsem na wingmenu byl global, na mm jsem byl mg2 myslím..
4) Nahlasujem na fórum/adminom porušenie pravidiel (ÁNO/NIE)
Nahlašuji vše rovnou přes hru.
5) Skúsenosti s adminovaním v CS a CS:GO - (ÁNO/NIE) - doba, portály, pozície na serveroch/portáloch (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web)
zkušenosti ještě nemám, ale vše je jednou poprvé, a tak bych rád kdyby to bylo u vás protože jinde snad ani nehraji :)
6) Vypíšte počet nahraných hodín zo Steamu (len CS:GO)
na momentálním účtě 973hodin, na dalších dvou minulých který mi ukradli jsem měl taky cca kolem těch 1000 hodin :)
7) Vypíšte bany na našom portáli
žádný ban/ jinou suspenzi jsem nedostal
8) Vypíšte odkaz na váš profil v HLSTATS:X
nemohu se najít. xd
9) Vaše SteamID
https://steamcommunity.com/id/XxAlteoMxX/
10) Funkčný mikrofón (ÁNO/NIE)
ANO
11) Navštevujem TS3 (ÁNO/NIE + Nick )
Nenavštěvuji TeamSpeak3, ale co není, může být lehko vyřešeno.
12) Vek a dátum narodenia
je mi 19, 12.5.2004, doložit řídíčák/občanku není problém
13) Skúsenosti, schopnosti a popíšte, čím by ste mohli byť prospešný našemu portálu
odhalil jsem několik cheaterů, abuserů pravidel, hraji pravidelně. jsem přátelský :)
14) Niečo o sebe (stručný popis, žiadne "slohy")
Takže, je mi 19, jmenuji se Daniel, tbh miluju csko, i když je to nesmyslně rage hra, a rád bych pomáhal ve vašem teamu, ať už jen do konce cs:go, nebo nadále v cs2 ^^ rád sportuju, a jsem vyučenej Automechanik. Budu dál studovat Motomechanika, a budu na intru, o to víc času budu mít hrát , a pomáhat udržovat tento portál čistej, s přátelskou komunitou ^^
(zájemce o admin práva na serverech ARENA) (hraji jen pouze na jedné aréně.)