===============================================
1. ^#. N!cKy :)
´´´´´´´´´´´´
2. Na servery hrám cca 1 až 4 hodinky :)
´´´´´´´´´´´´
3. ANO.
´´´´´´´´´´´´
4. Adminom som nebol no mám skúsenosti s AMX.. Nevadilo by mi naučiť sa iné..
´´´´´´´´´´´´
5. CS 1.6 hrám už 4 roky..
´´´´´´´´´´´´
6. STEAM ID: STEAM_0:0:2806134, Skype: brano5522, Steam: N!cKy :)
´´´´´´´´´´´´
7. Na tomto portály som dostal jediný raz a to od CannabiSa za TXT, ponaučil som sa zo svojich chyb a teraz nahlasujem hráčou na TXT na forum..
´´´´´´´´´´´´
8. ANO !
´´´´´´´´´´´´
9. Bohužial TS nenavštevujem ale ak by to bolo potrebné tak kľúdne..
´´´´´´´´´´´´
10. Narodil som sa 15.8.1999.. Mám 15 rokov..
´´´´´´´´´´´´
11. Moja asi hlavná podstata je že sledujem ľudí a to v chovaní alebo cheatovaní.. Dokážem rozoznať skill od cheatu alebo náhedného výstrelu.. Určite by som pomáhal adminom vo všetkom či niečo zaskočiť alebo spraviť za nich..
´´´´´´´´´´´´
12. Takže volám sa Braňo, kamaráti ma prezívajú Branči alebo Braniik. Pochádzam zo zo stredného Slovenska. Moje aktivity a záujmy je hlavne šport. Najradčej mám futbal a hokej. Medzi dalšie moje koníčky určite patrí hranie cska pri ktorom viem stráviť naozaj veľa. No niekedy dostanem RAGE. A nechýba samozrejme ani telka :) Pre mnohých ľudí som sympatický chalan ktorý sa nebojí povedať pravdu do tváre a snažím sa začleniť medzi najlepších..
´´´´´´´´´´´´
13. Na steamu mám žial nahraných 38 hodín a to som sa skoro venoval Furienu.. No na starom nonSteame som mal cez 500..
===============================================
na TS nechodíš - velké minus u mňa.
porušeni pravidel - dáš tam jen demo - žádna sid ani nic , nedelaš to podle vzoru..
na servru se mi moc nelíbiš , za me NE
Je pravda že teraz dosť dlho som nebol na servery kvôli CSku a doteraz som ani PC nemal.. takže tvoju aktivitu teraz neviem posúdiť.
Ale keď si tam hral tak niekedy,(nebolo to často) si mal neslušné chovanie (nadávky atď).
Zamňa Nerozhodne
Rozhodnú sa iný Admini :)
Neslušné ? však som s a právaže vždy snažil udržať.. To si sa musel zmýliť.. Skoro nikdy som nevypustil hrubú nadávku. Jedne možno niekedy keď tam bol dropkemper.. Tak tam sa mi tuším upostilo slovíčko. Ale ako inak sa v správaní snažím chovať čo najlepšie.. Musel si si ma s niekým zmýliť.