Čau menšiu polovicu máp , ktoré sú momentálne na servery som vytvoril ja pre tento portál. Snažil som sa vyhovieť hráčom čo najviac no nie vždy sa mi to podarilo ..Ba preto som s Darkom niektoré prebral a navrhol som mu aby ich vymazal ako napríklad
"!zm_corp_kamp!" -
"!zm_epic_fall!" -
"!zm_mayan_camp!" -
"!zm_snake_area!"
Dôvody odstránenia : Veľká , zle vytextúrovaná , berie veľa fps, atď .
Momentálne sa pridala nová mapa
"!zm_reborn!" a predtým
"!zm_grass!" &
"!zm_falldown!" na tieto 3 mapy ešte neviem recenziu od hráčov nakoľko som ich spolu s nimi nehral a nevedel ich názor. No snáď bude pozitívnejší ako na niektorých predošlých mapách.
Čo sa týka tých "nových" máp z tvojho zoznamu ti môžem k ním niečo v skratke popísať.
- NIE
-/+ MOŽNO
+ ÁNO
1. !"zm_austria_zg"! - Vyzerá dobre , trebalo by ju otestovať. ohľadom wpolí a pod.
2. !"zm_forested"! - Veľká, berie veľa FPS čiže hráči so slabším PC by mali 30FPS.
3. !"zm_sector_d6"! - Málo kempov ,, neviem či by sa to niektorých hráčom páčilo.
4. !"zm_fg_perfect_halloween"! - Menšia mapa no dobrá. Autora tejto mapy poznám občas s ním komunikujem . A tvorí dobré mapy.
5. !"zm_aztec_utopia"! - Tiež tam nevidím moc kempov no čo sa týka TXT je to dobrá práca , nahradil by som ju kľudne namiesto
zm_aztec_lostcity
6. !"zm_minecraft"! - Tu moc nie je čo riešiť už sme tu mali MC mapu a veľa hráčov na to malo svôj názor .
7. !"zm_assault_escape2"! - "letecká mapa" za mňa určite nie aj kěď zm_assault mapa by sa sem hodila. + escape vyznačuje skôr únik než kempenie .
8. !"zm_assault_d3"! - Ako som napísal pri predošlej mape , žeby sa sem hodila assault mapa tak táto by bola perfektná pre náš zm.
9. !"zm_westwood"! - Skvelá mapa, no ja som ju už navrhol a bola jak taž zamietnútá . No bol by som za keby tu je.
10. !"zm_inferno"! - Taktiež aj túto mapu som navrhoval v predošlom príspevku a bola tiež zamietnutá.
( Je to môj osobný názor či skúsenosti s niektorými mapami z tvôjho zoznamu )