1) Nick na serveru: Wixx
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): Mám udělenou výjímku od DarkDeagle, jelikož na serveru moc lidí nehraje a asi nemá cenu tam afkovat, mód dobře poznám a mám s ním bohaté a rozmanité zkušenosti.
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů (ANO/NE): NE
4) Zkušenosti s adminováním - (ANO/NE) - doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpište jejich názvy, ani odkazy na web) ANO, působil jsem na pár větších projektech i anglických dokonce.
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky): Již nějakou tu dobu určitě.
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID): Žádné nemám. SteamID: STEAM_0:1:756439975 Banlist: https://bans.epiczone.sk/search.php
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X: Nevím zda je chyba u vás nebo zde u mě, ale nejde mi vyhledat mé jméno.
8) SteamID a SteamNick: STEAM_0:1:756439975 ; wixx_demon
9) Funkční mikrofón (ANO/NE) ANO.
10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Nick ): Spíše se momentální dobu věnuji často discordu, takže spíše NE.
11) Věk a datum narození: Tahle věc už je bohužel má osobní, nedělá mi problém ji napsat vedením portálu.
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: Jak jsem uváděl výše, mám bohaté a rozmanité zkušenosti všeobecně, když hráč napíše o pomoc, rád pomohu. Chtěl bych JailBreak mód pozdvyhnout trošku výše aby tam byla nějaká aktivita, byl bych rád kdybych mezi některé hráče zde zapadl do kolektivu.
13) Něco o sobě (stručný popis, žádné "slohovky"): Tak jméno zde uvádět nebudu, omlouvám se. Mezi mé koníčky patří grafika a hlavně sport. Zatím nemám žádné povinné kroužky kam bych mohl chodit, dělám to hlavně pro sebe a pro to jak vypadám.
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu (CS 1.6): Jelikož jsem si zakládal nový Steam, tak mám nahraných pouze sedm hodin.
Děkují za přečtení mé žádosti, hezký zbytek večera Wixx.
Upravil Player1 dňa 23-02-2023 18:42