1) HS | Fal[C]oN.^
2) Podľa času, práci, školy.. Ale tak väčšinou minimálne 3 hodinky. A závisí to aj od hráčov a mapy.
3) Áno hlásil som cheaterov.
4) Tak vlastnil som 3 portály.. Je tu len tá chyba, že sa to nedalo rozbehnúť ale tak skúsenosti mám so všetkým, či už pluginy, módy atď. Admin príkazy ovládam na 100% lebo som ich potreboval a používal som ich aktívne. Na portáloch som bol Majiteľ.
5) Counter-Strike 1.6 hrávam už vyše 6 rokov ale jasné že som začínal s botmy :D a pred cca 2-3 rokmi som si zakúpil STEAM.
6) BAN som ešte nikde nedostal na žiadnom portále.
7) STEAM_ID : STEAM_0:0:1815463
SteamNick : FalCoN.^
8) Mikrofón mám a dokonca aj funguje.
9) Áno sem tam navštevujem ale keď budem povýšený tak určite tam budem chodiť častejšie. Meno na TS3 mám Fal[C]oN.^
10) Mám 17.. 22.06.1997
11) Tak ako som spomínal vyznám sa v pluginoch atď. a chcem najmä pobanovať cheaterov, ktorí chodia na ZM 1,2 preto si žiadam na 2 servery. Čo by som bol veľmi rád keby sa dá, lebo mám aj návrhy na zlepšenie.
12) Tak volám sa Lukáš. Hrávam futbal, volleyball a jasné že CS 1.6, GO. Na Counter-Strike 1.6 som vyrastal :D to bola moja hra už od malička. Si myslím, že som v pohode chalan, je somnou sranda :) viem pobaviť ľudí. Som narcis :D .. Chodím na strednú do "Tlmače" :D možno poznáte ten zapadákov niekto.. Milujem blondynečky. :3
13) 931 hodín :3 .. Som gambler :D
... Prajem príjemný zvyšok dňa. :)
Upravil Darkdeagle dňa 05-10-2014 13:51