Ahoj, ano vím že nemám nahráno 24 hodin, vím že mám půl dně nahráno, ale chci to skusit. Jinak žádam na váš server Zombie #1.
Hlsatsx: http://hlstatsx.gsp-europe.net/hlx_32745/hlstats.php?mode=playerinfo&player=13571
1) drdrdr' #AIMSTAR
2) Teď maximálně 2 a půl. Jinak někdy aji více, podle času.
3) Ano hlásím na foru cheatery, asi 3 už jsem nahlásil nevím přesně. (Dělal jsem si ještě nový učet powpowpow, protože jsem na tenhle dostal ban za vyjádřování k žádostem, dolů pošlu linky na bany)
4) Zatím jsem nedělal admina, ale wh od luckera určítě poznám. A admin příkazy nějaké poznám, jestli tak se doučím.
5) Tuhle hru (Counter Strike 1.6) hraju už přes 3 roky, ale hrával jsem jen Classic servery, a furieny na nonsteamu, veděl jsem že se dá koupit originalká (1.6) ale neměl jsem ještě na to peníze.
6) Nemám nikde ban, ani zde na epiczonu.
7) Moje SteamID: STEAM_0:0:95643433, moje přihlasovací jméno na steamu: petroo6, jinak název profilu: drdrdr' #aimstar
8) Ano, mám funkční mikrofon
9) Ano nevštěvuji vás TS3, jinak mě tam najdete pod jménem: drdrdr' #aimstar
10) 16 let, 5.května 1998
11) Skušenosti nějaké mám, určitě poznám wh od luckera, jinak chci udržovat na serveru pořádek, a chci tam klid. Bohužel je pravda že moc adminů na Zombie není, a CannabiS nestíhá. A chci pomoct hráčům když potřebujou nějak poradit.
12) Studují střední školu v Praze. Jsem sportovní typ. Jinak bydlím v hlavním měste Praha. Za sport jinak dělam fotbal, basketbal, hokej. Ale asi už budu končit s basketbalem protože mě už nějak nebaví. Jinak chodím často ven, střední zvládam. Někdy sedím na PC hodně někdy né. A mám rád blondýnky :D
13) Půl dně (12 hodin, jinak se mi to buglo, mám pořád 12:46 a už tam jsem asi půl hodiny?:D)
Takže děkuji za přečtení žádosti,
váš drdrdr
╓╦≡╦─ ratatata!
-︻┳デ═一 Boom headshot
/̵͇̿̿/'̿-̅-̅- NO SKILL:(
¹²³ ♥