1) Origin Corp.
2) 3-4 hodiny ako kedy.
3) Áno ( FayFox, NumeLung, Vojak )
4) Áno - cca 3 roky( čas je nepresný už si to moc nepamätám) , portály už zanikli, Pozície: Admin, HLA, Majteľ, Programátor ( čiže všetky pozície )
5) Csko hrám ale 10 rokov minimálne :)
6) 2x mute za prehrešok nadávania s istým typom ľudí :D už sa to opakovať nebude. :) Ban žiadny .
7) Moj HLstats:X Steam účet -
Moj HLstats:X NonSteam účet
8) STEAM_0:1:448824257 - Nick:
Origin Corp.
9) na 70% funkčný mikrofón občas funguje. Môžem komunikovať cez telefón kedže je nová doba a appky ako TS či DC sú aj na smartphone.
10) Bol som tam raz. Nick OriginCorp. Viacej sa zdržujem na Discorde.
11) 4.3.1997
14) 27h+
12) Tak skúsenosti mám všelijaké,, bol som bývali majteľ jedného portálu pred X rokmi , kde som bol pawner, admin a všetko v kope. Ovláďam HTML, AMXXPawn, CSS a pod. odkaz na moje skúsenosti
AMX Mod X ( začiatok pawnovania r2013 )
13) Čaute EZ-táci , volám sa Tomáš mám 25rokov. Viem že žiadam priskoro mám nahraných 17hodín no za pokus to stojí . :) Counter-Strike 1.6 hrávam už od nepamäti cca od roku 2005. časom som bol prehovorený
aby som skúsil niečo viacej než len hrať túto hru. Bavilo ma to aj ma to začalo zas baviť a rád by som sa pridal do Vášho teamu. Viem byť prospešný aj v iných smeroch ako byť len admin a to pomôcť pri pawnovaní. To je asi všetko pre stručný popis o mne :) ďakujem za každé vyjadrenie. S pozdravom Origin Corp. ( Tomáš )