That is fair right there Happynek, that is fair right there, že ne každý má čas odepisovat.
Rozumím tomu, ale víceméně to, co jsem psal já, tak tam psalo asi 3 nebo 4 lidi a fox jediné, co nám řekl, tak bylo ať zklidníme chat.
bylo by dobré, kdybyste dali evip + hráčům nějaké větší výhody. přijde mi to tak jako tak nefér vůči hráčům, kteří mají slabší pc. a ne každý má v dnešní době 2060 nebo 3060.
ono to jde hodně poznat, když někdo strifuje nebo ne, že ho nemůžu kolikrát ani trefit, když mám umbrellu nebo terminatora. a to mi netvrďte, že je o skillech :D to se prostě nedá, když tam někdo lítá jak superman.
chvilku mně to trápilo, hledal jsem všemožné návody na yt, jak mi poradil hacking, ale asi s tím momentálně fakt nic neudělám.
Ale jakto, že máš lepší pc a nejde ti to ? To mi nějak nedochází? Klidně se mi k tomu nějak vyjádři. Budu jedině rád. Lehce mě to znepokojuje.
jinak pokud už se k tomuto tématu už nemá nikdo nic, co by dodal nového, tak to můžete klidně lock kluci. hru si užívám tak jako tak, ale je to někdy o nervy.
čauec.
Mikesek