1. Chápu kam s tou myšlenkou jdeš, ale takhle si žádný clutche neprotrénuješ.
2. Vskutku by hledali alternativu, to že je ale server omezen pro max 6 hráčů je kompletně neodežene... právě naopak, pro lidi je sympatičtější hrát delší dobu na server na který se těžko dostává, ba i dokonce by na tom server mohl přivydělávat (napr. že je pár slotů locklých pro VIP hráče)
3. To, že je pro hráče atraktivní jeden náš server neznamená, a nebude znamenat, že pro něj budou atraktivní i další naše servery... proč to vůbec vysvětluju, tohle je snad logické ne?
4. Opakuješ se z 1. bodu, ne tohle není casual server a ani nemá být. Situace 4v5 jsou téměř až nemožné, obvzláště ve full buy kolech.
A je to jednoduchý sledovat, že by lidi preferovali reálnější situace, když už ten retake vůbec hrají.
Pokaždé, když je server plný (tj. na serveru je 9 lidí) tak se hráči točí hodně rychle... jinak řečeno asi se jim to nechce tolik hrát, a když už tvrdíš, že na tom Retaku hrajete, což mám problém vás tam kdykoliv potkat, tak otevřete VC a zkuste se těch lidí zeptat, jestli by preferovali reálnější situace tedy maximálně 3v3, než současný systém, kde je možno, že se na malém situ, který nikdy nebyl situován pro tolik hráčů v jednu chvíli.
A co vůbec záleží na tom jestli na serveru hraje dost hráčů, když si tam lidi ani to VIP nekoupí? Reálně tam nejsou žádný výhody pro ty hráče.
Zmenšení slotů nemá jak poškodit server. Právě naopak.
Neměl jsem na práci nic lepšího, takže jsem napsal tuhle větu, následně jsem vzal každé jednotlivé slůvko a vybarvil jej jinou barvou, tak abych vypadal co nejvíce... "cool"? Asi jo, co já vím, já tomu nerozumím, ale možná díky tomuhle textu i někdo pochopí, že to vypadá retardovaně.