Začnu od začátku, nikde jsem nenapsal že nahlašuji na forum, nahlašuji jen adminům do pm, a v hře. Druhá čast, moje hodiny. Tak za prvé, v žádosti bylo napsáno počet nahraných hodin na steamu. Ty jsem vypsal. Za druhe, pokud jsi tak pátral , tak je zde na mém druhém steam učtu na který je odkaz na mém hlavním profilu. "datum založení 2018" což jsou 4 roky.
Ohledem toho steamid, tak pokud si najedes na portal oldschoolpub.eu a podíváš se do admin zkousek. Nechteji po tobe zadne sid. Takze jsem s tim predtim nemel zkusenost.( teď už vím co to je,tudíž dekuji) Nikdo nikdy nesoudil nahlaseni na forum, myslim ze kdyz nahlasuji do pm a do hry kde pokažde co nekoho nahlasím tak ten človek dostane do 10 minut ban. Protože poznám člověka který cheatuje.
Každopádně, pokud moje žádost nebude přijata z důvodu toho že nejsem aktivní na stránkách. Na kterých si myslím že jakožto hráč nemusím navštěvovat stránky protože zde není žádný pádný důvod když nahlašuji vždy něakému adminovi do pm. Jak už tu admini potvrdili.Samozřejmě že jako admin, by se to změnilo když je to jeho povinnost. Moje hodiny jsem vysvetlil. Jen dodám že jsem psal home office, tudíž nechodím do práce, jen jako záskok do hotelu třeba jednou za 14 dní když je to potřeba. Tudíž mam dost času na aktivitu v csku.
Preji Hezký zbytek večera.