Zdravím, rád bych si požádal o Admina na Zombie #1
1) Nick na serveru:
.heart
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách)
2/3 hodiny - někdy hraju hodinu, a poté si dám pauzu na 30m a zase si zahraju tak na hodinku / až dvě. Bydlím momentálně s přítelkyni takže je to trošku složitější :D ale s aktivitou není problém ;)
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů (ANO/NE)
Bohužel jsem žádné prohřešky nenalezl, doposud každý prohřešek který jsem uviděl, tak vyřešil Admin.
4) Zkušenosti s adminováním - (ANO/NE) - doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpište jejich názvy, ani odkazy na web)
Ano, dost velké. Měl jsem svůj portál který byl dost hodně navštěvovaný především JB a ZM. Mám zkušenosti s pawnovaním, s php, s amxx. Vše co bych měl potřebovat vědět tzv. umím...
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky)
Rokyyyy
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID)
Žádný :D
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1657...yer=501839 Vysvětlení k UK vlajce (hraji přes cloudové hraní tzv - nvidia geforce) takže to že bych měl vpn nebo jiný program na změnu ip nenesu. Jsem ochotný i vše natočit a poslat.
8) SteamID a SteamNick
STEAM_0:1:123869335 | ✖WHAT THE BITCH | HEART ✖
9) Funkční mikrofón (ANO/NE)
ANO
10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Nick )
V minulé době dost často, ale teď mám bohužel jiný PC a mám problém s instalací ts3 tudíž není možnost se tam v této době dostat, upřednostňoval bych tedy Discord.
11) Věk a datum narození
31.08.2004 - 17let
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu
Mám dost poměrné zkušenosti s adminovanim tudíž bych u mě neviděl problém, jsem dost tolerantní člověk tudíž hned neodrazuji hráče a nedávám ihned ban pokud je to nějaký menší prohřešek tak ihned upozorňuji, pokud se věc bude opakovat nadále, tak se pak přejde k většímu trestu. Nejsem arogantní člověk, aroganci přímo nesnáším ale ve většině případu ji snesu a nenechám se vždy vyprovokovat, umím si držet svoje nervy tam kde mají být, a nepouštět je na server. Momentálně jsem ukončil studium kvůli mým osobním problémům, takže jsem dost časově flexibilní.
13) Něco o sobě (stručný popis, žádné "slohovky")
V poslední době toto info nerad nikomu sděluji, předem děkuji za pochopení..
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu (CS 1.6)
122H - měl jsem minulý účet přes 1tis hodin nahráno, ale tam mám bohužel VAC s mojí blbostí.. Nadělal jsem si neplechu, kterou už nespravím :D
Děkuji za přečtení, a předem děkuji za jakoukoliv odpověď.
BLÁZEN VŠEHO DRUHU
ig: cernejpicus
📍prg
18 years
youtube & twitch
7200 subscribe
ukážu ti krásný vesmír
wanna run away fuck this love and fuck this place