Zdravím,
byl jsem zabanován na jednom z Vašich serveru za "Multi-hack".
Jedná se o tento server:
Mirage Only #1
82.208.17.49:27868
Výpis z konzole:
(toto je jediný výpis co mi to dalo, ne ten, který je ve vzoru)
] retry
Commencing connection retry to public(82.208.17.49:27868)
**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
Connecting to public(82.208.17.49:27868) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
#Valve_Reject_Banned_From_Server
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Poprosil bych o demo s časy a odůvodněním. Nejspíš tuším, za co to mohlo být. 3K mirage B bomb defense? (Luck, protože oba mi vběhli do crossu, ale asi to nebylo ono, protože to bych dostal ban už dříve).
Z jedné mapy co jsem hrál (asi tři) mam své demo ale to hádám nebude třeba.
Účet má 2K hodin 5 lvl faceit (neaktivní tak 3-4 roky, netuším.. sem tam si zahraju. Poslední měsíc jsem toho ale nahrál dost).
Nejde mi ani tak o unban.. Kdyby jo, tak si ho prostě koupím. Spíš jde o princip. .
Se vší úctou a respektem, jsem jen zvědavý jak to dopadne.. Kdybych cheatoval, tak by mi bylo trapné se obhajovat, ale když vím, že jsem nic neměl, tak proč to neudělat že.
PS: nikdy bych si nemyslel, že zrovna já dostanu ban za cheating, upřímně, je to lichotivé když pomyslím, jaká jsem nula
Díky za Váš čas, s přáním hezkého dne
Upravil SlushnyKhluk dňa 08-12-2021 23:45