1) Nick na serveru : knifeman
2)1 - 2 h, o víkendu více.
3) Hlásil jsem bývalému adminovi Blitzwingovi, delší dobu jsem nebyl aktivní, každopádně bych měl mít něco nahlásené i na druhých účtech (na webu) na kterých jsem zapomněl heslo... proto mám tenhle.
4) Ano, kamarádův server kde jsem dlouho působil jako admin.
5) Counter-strike hraji více jak 4 roky.
6) Bohužel, nějaký ten ban jsem dostal pár let dozadu, bylo to na non-steamu a svou chybu jsem si uvědomil... Už takovou blbost neudělám :)
7) http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=498793
8) SID : STEAM_0:1:565589161 Snick : knifeman
9) Ano
10) Ne, ale začnu
11) 17 16.4.2004
12) Schopnosti mám velké, co se týče prospěchu pro server, rád bych udržoval na serveru pořádek a jelikož je hodně hráčů co nezná pravidla nebo je nedodržují tak bych rád zasáhl. Také je hodně hráčů co potřebují pomoc nebo něco dovysvětlit tak jim rád pomohu a dovysvětlím. Hodně hráčů znepříjemňuje hru ostatním lidem a vlastně si to vůbec neuvědomují tak bych rád našel nějaký výhodný řešení :) Rád komunikuju s lidmi a co se týče hry tak mé znalosti bych rád předával dál.
13) Jmenuji se Petr, je mi 17 let, žiju ve Zlínském kraji, baví mě csko, fotbal, hokej (sport)... jsem velice trpělivý člověk, a nic mě jen tak nerozhodí.
14) 224 hodin, na non-steamu mám o hodně víc...