1) Váš herný nick - NaeL
2) Na serveri hrám denne (uveďte v hodinách) - cca
1-2
3) Rank v CS:GO - MGE
4) Nahlasujem na fórum/adminom porušenie pravidiel (ÁNO/NIE) - ÁNO (niečo osobne niečo cez tsko niečo fórum a niečo cez command !calladmin)
5) Skúsenosti s adminovaním v CS a CS:GO - (ÁNO/NIE) - doba, portály, pozície na serveroch/portáloch (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web) - ÁNO ale to bolo ešte na CS 1.6 pred cca rokom. adminoval som asi 3 mesiace. Potom som prešiel na cs:go)
6) Vypíšte počet nahraných hodín zo Steamu (len CS:GO) - 1524
7) Vypíšte bany na našom portáli - žiadne
8) Vypíšte odkaz na váš profil v HLSTATS:X -
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1657...yer=454146
9) Vaše SteamID - STEAM_0:0:127728918
10) Funkčný mikrofón (ÁNO/NIE) - ÁNO
11) Navštevujem TS3 (ÁNO/NIE + Nick ) - Na EZ moc nie. Ale nieje problém chodiť na ts3. - NaeL
12) Vek a dátum narodenia - 16 02.09.2004
13) Skúsenosti, schopnosti a popíšte, čím by ste mohli byť prospešný našemu portálu - Mám nejaké tie skúsenosti s adminovaním. No viac skúseností mám s cheatermi a toxickými ľudmi. A nie raz sa mi stalo, že som prišiel na EZ server a boli ľudia vynervovaný vo voice chate, že už dlho čakajú na admina nejakého a že nik nechodí. No mne je tiež jasné, že sme ľudia a každý máme nejaké povinnosti. A práve preto si myslím, že keď joinem AT tak len pomôžem vyplniť nejaké medzierky. :)
Budem rád, keď budem nápomocný.
14) Niečo o sebe (stručný popis, žiadne "slohy")
Celým menom sa volám NataNaeL. Som so "srdca" Slovenska (Liptov). Baví ma veľa športových aktivít. (Airsoft,florbal,rybárstvo,stolný tenis...) A taktiež ma bavia eŠporty (
CSGO, Valorant, Apex, ...) Študujem odbor Technik drevostavieb.