Ahoj, o mě asi vše víte z dob, co jsem adminoval na 1v1. Skončil jsem na půl roku s cskem, teď tomu dávám další šanci asi měsíc a zatím faceit cheateři ok, tak se mě to možná i bude držet. :-D
V rámci rozehrání se a vyplnění volného času samozřejmě pařím na EZ serverech, konkrétně tedy teď d2 a rád bych to zas čistil jak za starých dobrých časů.
Žádost prakticky zkopčená z minula, raději pokecám, než tu rozepisovat o sobě x / y faktů.
1) Váš herný nick
Honzis
2) Na serveri hrám denne (uveďte v hodinách)
0-2 (podle práce, mám toho ranec)
3) Rank v CS:GO
GE (hraji pouze wingman), LE v mm
4) Nahlasujem na fórum/adminom porušenie pravidiel (ÁNO/NIE)
Ano - 1 - hlavně jsem jich dost zabanoval.. :D
5) Skúsenosti s adminovaním - (ÁNO/NIE) - doba, portály, pozície na serveroch/portáloch (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web)
Ano, tady na EZ
Ano, 6 let zpět 1.6 servery - SW, JB, aim, knife admin, server admin; asi 2 roky
6) Vypíšte počet nahraných hodín zo Steamu (len CS:GO)
429 na tomhle
7) Vypíšte bany na našom portáli
Ty které jsem dal? :D Sranda - žádný jsem nedostal.
8) Vypíšte odkaz na váš profil v HLSTATS:X
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=311535
9) Vaše SteamID
STEAM_1:1:196912999
https://steamcommunity.com/id/honzisjepan/
10) Funkčný mikrofón (ÁNO/NIE)
Ano
11) Navštevujem TS3 (ÁNO/NIE + Nick )
Jasně. Honzis
12) Vek a dátum narodenia
22, datum narození popřípadě "osobně" na TS / Steam
13) Skúsenosti, schopnosti a popíšte, čím by ste mohli byť prospešný našemu portálu
CSGO je odreagovačka od práce, na serverech EZ hraji jako "rozehrání se" před zápasy, či následně večer pro uklidnění se :). Jsem online minimálně od 8. hodiny večerní do 1 ranní, občas na serverech potkám velmi jhasně zapnutého člověka, který akorát znepříjemní hru ostatním a !calladmin v těchto pozdních hodinách již nebývá tak spolehlivý. Proto se rád zhostím "služby" :)
14) Niečo o sebe (stručný popis, žiadne "slohy")
Jsem normální chlapík, živím se jako OSVČ na poli marketingu, grafiky a animací. K CSGO jsem se po 2 letech vrátil, když jsem si vedle Macu pořídil opět Win mašinu. Mám rád svého psa, auto a dlouholetý vztah (v tomto pořadí). Pokud nejsem za volantem tak jsem nekonfliktní člověk, který se zde chce v klidu bavit a zabanovat lidi, kteří akorát zbytečně hru kazí.
S pozdravem Honza! ...zas