Zdravím Adminov,
chcem podať na admina Strikeho sťažnosť z dôvodu neschopnosti sa zbaviť cheatera na serveri JB. Cheater na serveri a admin to ma na saláme.
Zde demo ako Strike nič nerobí a cheater na serveri : https://uloz.to/tam/18550d5c-cc71-4148-b152-c08356dc979e
Zdravím kámo :)
Ban som mu dal, který následne obešel. Snažil som sa mu dať destroy, no nešlo mi to. :) myslím že dostal ban cez bl, který zase nejako obešel.
Upravil Strike dňa 24-01-2021 22:47
Hráča som banoval ja z PP no má DIP (dinamická IP) napojí sa zasa a znovu admin je na to krátký :) následne som bol na servery JB kde sa napojil pod nickom "siberian je buzík" tak som mu dal ban cez BL na webe
Banned by admin LtD on servers, thanks for reporting, lock it
Ban si mu dal? to je síce pekné ale potom si už to mal na saláme a neriešil si to. slay, grab o zem si mu mohol robiť napríklad :) a ty si kašlal na to
Admin strike se pokoušel dávat destroy, bohužel, nějaká chyba buď u něj nebo u nás na serveru.
Jak psal Shaomin, vyřešilo by to možná, kdyby mu admin znepříjemnil hru a možná ne. Adminy poučím.
*lock
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN