1. Odstranit to !agent menu, nebo ho aspoň vypnout jako automatické menu, které se vám zapne po připojení na server... často mi to zakrylo zbraňové menu, admin menu a i skiny.
2. Vytvořit příkaz, kterým by šlo otevřít to zbraňové menu pro VIP, a jestli ten příkaz existuje tak přidat zmínku do nějaké té zprávy od serveru
3. Přidat něco jako /help nebo /menu snadno příkaz, který vám otevře menu všech příkazů...
4. Už vyřešit ta AWP, ale na tom se prý už pracuje
5. Přidat zmínku, když hráč umře, že živí hráči ho neuslyší... nechápu jak často to těm mašťákům na serveru mám vysvětlovat... a někdy ikdyž jim to vysvětlím tak v tom pokračují.
6. Zablokovat Scara a G3SG1
7. Někdy během prvních 3 roundů mně nefungovali VIP výhody = neměl jsem VIP před jménem, neměl jsem damage indicator
Možná nějaká vylepšení VIP výhod:
1. Při auto-balance aby to preferovalo hráče bez VIP před hráči s VIP
2(4). Tak tedy když bude to omezení AWP, tak VIP výhoda toho, že by se to omezení netýkalo VIP hráčů, by nebyl tak špatný nápad. Dokonce jsme se o tom i bavili, ale když už, tak to sem napíšu.
3. A zase ta AWP... normálně stojí AWP 4750$, co jej ve zbraňovém menu nastavit třeba za 3500$, VIP stejně většinu času mají 16000$ ale nějaké menší omezení to k těm AWP přidá.
Neměl jsem na práci nic lepšího, takže jsem napsal tuhle větu, následně jsem vzal každé jednotlivé slůvko a vybarvil jej jinou barvou, tak abych vypadal co nejvíce... "cool"? Asi jo, co já vím, já tomu nerozumím, ale možná díky tomuhle textu i někdo pochopí, že to vypadá retardovaně.