1) Váš herný nick:hanys 2) Na serveri hrám denne (uveďte v hodinách):2 hoďky asi. 3) Rank v CS:GO:LE. 4) Nahlasujem na fórum/adminom porušenie pravidiel (ÁNO/NIE):NE. 5) Skúsenosti s adminovaním - (ÁNO/NIE) - doba, portály, pozície na serveroch/portáloch (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web):rok, admin na jailbreaku. 6) Vypíšte počet nahraných hodín zo Steamu (len CS:GO):1097. 7) Vypíšte bany na našom portáli:Žádné. 8) Vypíšte odkaz na váš profil v HLSTATS:X:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=450165 9) Vaše SteamID:STEAM_0:1:83453235 10) Funkčný mikrofón (ÁNO/NIE):Ano. 11) Navštevujem TS3 (ÁNO/NIE + Nick ):Ne. 12) Vek a dátum narodenia:17 / 28.07.2003 13) Skúsenosti, schopnosti a popíšte, čím by ste mohli byť prospešný našemu portálu:Jelikož hraji hlavně v pozdních hodinách kdy nebývá moc adminů na serveru, chtěl bych udržovat klid, protože na serveru hraje dost lidí. Zkušenosti mám +- rok jak jsem psal výše. 14) Niečo o sebe (stručný popis, žiadne "slohy"):Jmenuji se Jan, jsem z Ostravy a mezi mé záliby patří hraní her a Volejbal. Preferuji FPS hry ale často sedím u WoWka. Counter Strike hraji od dob 1.6. Preferuji hraní na komunitních serverech.
Prozatím nepřijat, zapracuj na nahlášení a zkus zapracovat i na aktivitě.
*lock
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN