1) Nick na serveru: helter
2) Na serveru hraji denně: Na serveri hrám denne približne 8-9hodín.
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů: Nie, ale píšem keď tak Sovranovi pokiaľ niekto porušuje pravidlá.
4) Zkušenosti s adminováním: Pred troma rokmi som bol administrátor na jednom knife serveri, ale nemyslím si, že si niečo pamätám. Pokiaľ by mi bola uskutočnená šanca, tak nie je problém, aby som sa zaučil.
5) Counter-strike hraji: Je to už približne päť rokov.
6) Vypsat bany na tomto portálu: Žiadne.
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=463592
8) SteamID a SteamNick: STEAM_0:0:69484319, helter
9) Funkční mikrofón: Áno
10) Navštěvuji TS3: Váš TeamSpeak server navštevujem len zriedka. Nick na tsku: helter
11) Věk a datum narození: 16, 17.04.2004
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: Samozrejme, že môžem pomôcť ako každí iní a vypisovať tu veci ako typu "pomáhanie hráčom" a tak ďalej.. Toto môže poskytnúť každí člen admin týmu, pretože to je povinnosť ktorú nesiete pri získaní tejto role. Takže k veciam ktoré môžem poskytnúť ja. Ku príkladu, moja nestrannosť. Je mi jedno, či je daná osoba človek, čo je známy, môj kamarát, alebo člen rodiny. Trest ktorý si zaslúži za porušenie pravidiel bude stále taký istý. Ďalej tu máme pochopenie. Nie som človek, ktorý by trestal jedna rána, je to pravidlo a čau.. Pokiaľ si osoba neuvedomuje, že niečo porušil, tak s ním kľudne môžem vyriešiť daný problém napríklad na teamspeak serveri. Môžem poskytnúť moju vysokú dennú aktivitu na serveri. Som nevýbušná a trpezlivá osoba, čo je hlavné plus.
13) Něco o sobě: Volám sa Gabriel a mám 16 rokov. Pochádzam z východného Slovenska, presnejšie z Košíc. Venoval som sa futbalu, ale momentálne môj hlavný koníček je programovanie. Študujem na štátnom gymnáziu.
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu: K dnešnému dňu to bude: 1285 hodín
Upravil Helter dňa 29-07-2020 20:37