Ahoj, rád bych navrhl pár změn, které by napomohly balancování ZM módu.
Jelikož ceny v shopu, dmg různých zbraní, dmg zombie a celkově různé podobné věci nejsou vyrovnané, určitě by to napomohlo si udržet víc hráčů a větší "stabilitu".
Za prvé) zde
Za druhé) Určitě bych locknul hráčům FPS na 120, víc ne, jelikož si tam pak hráči poskakuji a je nemožné je zabít
Za třetí) Snížil bych cenu armoru u EVIP+, jelikož tak málo AP za tolik bodů je otřesné
Za čtvrté) Povolil bych užívání příkazu cl_minmodels 0, jelikož jinak hráč hlavy dávat nemůže a po té to ztrácí smysl (do slova, crab má hlavu u země nebo co?)
Za páté) Snížil bych dmg zbraně janus, jelikož i bez použití min a granátů si hráč postačí s tím, co bude mít
Za šesté) BUG Když si koupím dragon cannon a po té toxic cannon, o dragon cannon přijdu a tím pádem přijdu o nějakých 120 bodů, buď bych tím pádem vrátil těch 120 bodů nebo bych povolil oba cannóny (případně bych tím nechal vylepšit ten jeden cannon)
Za sedmé) Snížil bych dmg i u Quad Barrelu, jelikož když jsem měl za Craba 1900 HP, tak mě sundal snad na 2 rány, jakože what? Případně bych zvýšil dmg.
Za osmé) Ocenil bych nové zbraně pro člověka, případně i nějaký ten item pro zombie, momentálně mě napadla nějaká sniperka, která by na HS dala třeba 2500 DMG, who cares, a možná i Double-S Gun (Special Gun), která by se hodila, ale udělal bych u ní to, že by ji bylo možné koupit jen jednou za mapu, či ji nějak jinak limitovat, aby to nebylo zas tolik OP.
Budu to časem doplňovat, tak poprosím o NELOCKOVÁNÍ.
Co chceš a nemáš to, to mám já a nechci to.
Upravil Shockx dňa 17-06-2020 15:22