Už dávnejšie som spomínal aby sa na Zombie pridalo toto
https://epiczone.sk/forum/viewthread....ad_id=6950
ale nikto z vedenia sa k tomu nevyjadril a 3 mesiace to je asi zbytočne otvorené. Je to iný rank ako ten čo je na serveri takže žiadne problémy by s tým nemali byť. Všetko je tam vysvetlené.
- Ďalej pridať pravidlo aby ZM plnili úlohu mapy (no správne tak ako platí pre humanov tak to má platiť samozrejme aj pre zombie ale ostatný na to dlabú, aj po upozornení sa len smejú, že čo píšem za somariny...) lebo nikoho nebaví byť za lasta v kempe a za celé kolo tam príde pár zm. Potom spraviť WAYPOINTY pre BOTOV, na niektorých to chýba a pár hráčov si tam proste nezahrá a potom to leavnu.
- Pridal by som
listmaps, keď si hráč chce pozrieť aké mapy sú na serveri tak to nie je možné a musí sa spoliehať na hráčov, ktorí tie mapy už poznajú.
- Potom by som odstránil najmenej hrané mapy a pridal nejaké nové na odskúšanie.
- Pridať zm_3rooms bunker do pravidiel zákazu kempu v zbrojke (v podstate je to zbrojka keď tam sú zbrane a dvere).
- Zvýšiť cenu na QUAD BARELL.
-
Zombie Crab: Na niektorých mapách sa táto class buguje vo vode. Ako spomínal
SIBERIAN, na mape zm_chaves2_click21 sa nie je možné bez granátu dostať z vody. Taktiež tento problém je aj na mape zm_fortuna, kde pokiaľ pôjdete pod vodu až dole tak vás to bugne a nedostanete sa von ani s pomocou granátu.
- Zvýšiť cenu za nemesisa v Zombie Shope. A ešte, neviem či je to bug alebo chyba .amxx súboru ale pokiaľ nemesis zabije všetkých hráčov tak lastovy berie normálny DMG.
- Zvýšiť nemesisovy HP za NEMESIS MOD. 7500 je veľmi málo lebo pokiaľ hráčom ostane BZ tak stačí pár striel a nemesis je down.
- Zvýšiť cenu TOXIC CANNONU. Toxic cannon si myslím, že 5zp je veľmi málo. Má väčší dostrel ako normálny cannon.
Toto je asi zatiaľ všetko, keď ešte na niečo prídem dám vedieť.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
CS 1.6 Hlavný Admin
17.9.2023
CS 1.6 Hlavný CheatHunter
2.7.2022 - 17.9.2023
CS 1.6 CheatHunter
01.06.2021 - 2.7.2022
CS 1.6 Server Admin:
Zombie, Dust2Only (EX)
CS 1.6 Admin
21.03.2020
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬