Zdravím mám pro vás pár návrhů jak třeba vylepšit Furien. :)
1. Přidat skiny zbraní k VIP u (CT). Klidně vám pár návrhů na skiny pošlu. :) 2. Dát HE granát k VIP u ct. 3. Dát k VIP 3troj skok. 4. Pro VIP dát Admin spectator ESP. 5. Pro všechny dát když zmáčknou M když jsou DEATH aby tam byla možnost jít do spectu. :) Třeba kdyby šli náhodou natočit cheatera.
To je vše. :) Doufám že snad něco z toho vyberete a na server přidáte. :)
S pozdravem :MareKS / ^Bastard :*
Steam Nick : ^Bastard :*
Nick ve hře : ^Bastard :* , ^Bastard :* - nO Ski;LL. :) a nebo ^Bastard-kO# :*
Jo a ještě když je server full a mám VIP tak mi to nejde napojit.
Ale ve VIP výhodách je napsané že i když server bude full tak mám rezervované místo. :)
Steam Nick : ^Bastard :*
Nick ve hře : ^Bastard :* , ^Bastard :* - nO Ski;LL. :) a nebo ^Bastard-kO# :*
ja súhlasím len 1. a 5. a chcel by som navrhnúť dalej nech je do furienu dané minegun za tolko money ako superknife .... skiny su vazne nice napad ..... a do specta by bolo taky dobre premiestovaca keby nekdo chcel byt na servery ake ide niekde ale aj na spectovanie cheaterov a natacanie dema ...... Dalej by som chcel navrhnúť takú vec ktorá sa dá najst na mnoho furienoch aby sa zo Smoke granatom furieni vedeli portovať ..... Ďakujem ....
Zdravím mám pro vás pár návrhů jak třeba vylepšit Furien. :)
1. Přidat skiny zbraní k VIP u (CT). Klidně vám pár návrhů na skiny pošlu. :) 2. Dát HE granát k VIP u ct. 3. Dát k VIP 3troj skok. 4. Pro VIP dát Admin spectator ESP. 5. Pro všechny dát když zmáčknou M když jsou DEATH aby tam byla možnost jít do spectu. :) Třeba kdyby šli náhodou natočit cheatera.
To je vše. :) Doufám že snad něco z toho vyberete a na server přidáte. :)
S pozdravem :MareKS / ^Bastard :*
Súhlasim so všetkym iba to HE u CT NE! Ale inák dobry nápad :)
2. ? :DDD
3. Na co 3 skoky? 2 jsou až až... leda, aby už na ty textury doskočil každý.
4. To by se ti na skypík hodně hodilo co?
5. Spect je zablokovaný kvůli přemísťování z teamu do teamu...
Vím, že to jsou jen návrhy a nemyslíš to zle, ale jak vás tyhle věci napadají to už fakt nevim. Leda ten Spect, ale těch co by ho využívalo na natáčení hackerů by bylo málo...