"
6. Při první reakci bude zabit první vezeň, který reakci vykoná + ti, kteří ji nevykonali vůbec. - Takže pokiaľ nikto neskočí tak každý ma kill alebo ako chápať tu časť + ti, kreří ju nevykonali vubec. "
Když neskočí nikdo máš právo je zabít všechny pokavaď jsi si jistej, že příkaz byl srozumitelný a nebo to celkově ignorovat a pokračovat ve hře.
Představme si to jako autisti:
Máš 5 vězňů 1,2,3,4,5, ... simon řekne "První reakce na skok" ... 1 skočí jako první, 2 skočí po prvním, 3 skočí po prvním, 4 neskočí vůbec, 5 neskočí vůbec
Takže simon zabije 1(Protože skočil jako první) zabije 4(Protože neskočil vůbec) zabije 5(Protože neskočil vůbec) 2 & 3 přežívají protože skočili ale nebyli první
"
A taktiež mam otazočku či Posledna reakcia na toto je slovičkarenie."
Tady je to kapánek složitější... tohle není normální reakce tudíž, když nemají zákazy (tj. máte zakázáno skákat, begripovat atd.) a vyskočí popřípadě udělají něco jiného co jsi udělal ty tak na to nemůžeš reagovat ani killem. Dále, když mají zákazy tak při této "reakci"(tj. První reakce na *simon skočí*) nesmí udělat nic... když něco udělají tak porušili zákazy a ty s nimi smíš naložit jak se ti pak zachce :)
Neměl jsem na práci nic lepšího, takže jsem napsal tuhle větu, následně jsem vzal každé jednotlivé slůvko a vybarvil jej jinou barvou, tak abych vypadal co nejvíce... "cool"? Asi jo, co já vím, já tomu nerozumím, ale možná díky tomuhle textu i někdo pochopí, že to vypadá retardovaně.