9(opravit) Během herního módu Ghost, když hráč (vězeň) se pokusí o sebrání zbraně/granátu tak na místo zbraně dostane nůž ze základní hry, který způsobuje větší poškození než ruce/pěsti nebo zvon.
10(opravit) U tohohle si nejsem úplně jistý jak to funguje ale stejnak to napíšu. Když hráč (vězeň) má u sebe zbraň a uskuteční animaci (zapne animaci následně animaci vypne) tak z něj vypadnou veškeré zbraně co měl (mimo granáty). Při granátech to udělá jen zvuk.
11(opravit/přidat) Když se najednou několik hráčů někam teleportuje (např. portál na surf na mapě jail_humor_2k18U) tak se často stává, že se hráči bugnou do sebe a jediným řešením často bývá jednoho z nich zabít. Na jiném portálu je to řešené tím způsobem, že to hráče od sebe "odhodí/odbugne".
12(opravit/přidat) Když stavitel/simon zastaví hráče tak se nemohou pohnout a zůstanou tak do té doby než to opět stavitel/simon zruší. Na jiném portálu je to řešené tím způsobem, že to hráče od sebe "odhodí/odbugne".
13(opravit) Někdy mohou, někdy nemohou CT sebrat ten balíček peněz co padá z mrtvých hráčů (CT).
Neměl jsem na práci nic lepšího, takže jsem napsal tuhle větu, následně jsem vzal každé jednotlivé slůvko a vybarvil jej jinou barvou, tak abych vypadal co nejvíce... "cool"? Asi jo, co já vím, já tomu nerozumím, ale možná díky tomuhle textu i někdo pochopí, že to vypadá retardovaně.