Siso napísal:
Ja by som som skôr dal niaky lock na speed napr 300-400 tak aby sa dalo lietať ale nie tak že proste sa ho nedá dostať
Kupříkladu během surfu nebo během využívání trampolíny by tě to buglo na místě takže nepřipadá v úvahu. A když nad tím přemýšlím tak by mnohem více věcí kvůli tomuhle nefungovalo.
To co je problém je, že na serveru je 100aa, které pro lidi s vysokými fps jako jsem já :) znamená obrovskou volnost v pohybu=gs, bgs, strafování atd.
Ale aby na serveru nebylo 100aa je hloupé, kupříkladu s kvalitnějším monitorem (90hz a více) máš nepříjemnej pocit zasekanosti.
Jak by se dalo předejít gs a ostatních věcí je ponechat 100aa ale zmenšit maximální počet fps kupříkladu na 131... stále se s tím dají dělat trýčky ale, už ne tak aktivně a jednoduše.
Dále zakázat nebo vymyslet nějaký protection aby nefungoval příkaz: "cl_filterstuffcmd 1", který způsobuje to, že ignorujete příchozí změny od serveru kupříkladu server se snaži forcnout vaše fps z "fps_max 99999" na "fps_max 101" ale kvůli příkazu mu to nejde.
A jo na nonsteamu to jde obejít ať děláte co děláte, ale nsáci tohle většinou neumí :D
Neměl jsem na práci nic lepšího, takže jsem napsal tuhle větu, následně jsem vzal každé jednotlivé slůvko a vybarvil jej jinou barvou, tak abych vypadal co nejvíce... "cool"? Asi jo, co já vím, já tomu nerozumím, ale možná díky tomuhle textu i někdo pochopí, že to vypadá retardovaně.