1. Môj Nick na server ju ^#Ing. N!cKy :)
2. Na servery som docela aktívny, hrám tam cca 4-5 hodiniek.. Ráno, večer..
3. Prehrešky ako Cheating a nadávky som sa na servery ešte nestretol a spom spoojný.. Nemal by som problém nahlasovať nejaký ten problémik na servery .)
4. Mám dalo by sa povedať sksúsenosti s AMX.. Ale ak by som potreboval naučiť sa s iným prostriedkom tak nemám problém.. Budem čerpať rýchlo..
5. Counter Strike hrám asi tak od svojich 10 rokoch :) Takže teraz to je 5 rokov čo hrám Csko :)
6. Na tomto portály či servery som sa neprehrešil jediným banom :) Až na omyl kde ma to buglo v TXT :) Ale to snáď nevadí. Každý robí chyby.
7. Moje Steam ID je :STEAM_0:0:2806134 a môj kontakt na skype je brano5522.
8. Mikrák v pohode ! :)
9. Skúsil som to 2x ale keď hrám csko tak laguje :(
10. Mám svätých 15, narodil som sa 15.8 1999.
11. Takže.. Ako malý som mal povahu nebojácneho :D Takže som sa nebál povedať pravdu a prijal som bársaký trest. Kedže býcam na servery často bol by som prospešný v sledovaní hráča.. Napríklad taký Cheater- keď mám podozrenie tak sledujem, točím demo a pod. A keď som ho pristihol tak ide na forum !
12. Volám sa Braňo :) Ako nalý som sa nebál ísť napríklad do novej školy a hneď si tam nájsť priatelov. Netrvalo dlho a hne´d som so na všetko zvykol. Kamráti ma chvália odhodlanosťou a nebojácnostou.. začal som sa držať jediného pravidla a to je : Vždy choď za svojim cielom a nenechaj sa zhodiť. ASi taká krátka verzia.
13. Bohužial an Steame mám nahraných iba 16 hodín pretože som si originál kúpil asi pred 1 dňom.. No na starom som mal asi fu cca určite aj okolo 1000 bol som totiťž závislý na hre. :)
1. Môj Nick na serveru ^#Ing. N!cKy :)
3. Prehrešky ako Cheating a nadávky som na servery ešte nevidel a som spokojný.. Nemal by som problém nahlasovať nejaký ten problémik na servery .)
4. Mám dalo by sa povedať skúsenosti s AMX.. Ale ak by som potreboval naučiť sa s iným prostriedkom tak nemám problém.. Budem čerpať rýchlo..
5. Counter Strike hrám asi tak od svojich 10 rokoch :) Takže teraz to je 5 rokov čo hrám Csko :)
6. Na tomto portály či servery som sa neprehrešil jediným banom :) Až na omyl kde ma to buglo v TXT :) Ale to snáď nevadí. Každý robí chyby.
7. Moje Steam ID je :STEAM_0:0:2806134 a môj kontakt na skype je brano5522, Steam kontakt N!cKy.
11. Takže.. Ako malý som mal povahu nebojácneho :D Takže som sa nebál povedať pravdu a prijal som bársaký trest. Kedže bývam na servery často bol by som prospešný v sledovaní hráča.. Napríklad taký Cheater- keď mám podozrenie tak sledujem, točím demo a pod. A keď som ho pristihol tak ide na forum !
12. Volám sa Braňo :) Ako malý som sa nebál ísť napríklad do novej školy a hneď si tam nájsť priatelov. Netrvalo dlho a hneď som so na všetko zvykol. Kamráti ma chvália odhodlanosťou a nebojácnosťou.. začal som sa držať jediného pravidla a to je : Vždy choď za svojim cielom a nenechaj sa zhodiť. ASi taká krátka verzia.
13. Bohužial an Steame mám nahraných iba 16 hodín pretože som si originál kúpil asi pred 1 dňom.. No na starom som mal asi fu cca určite aj okolo 1000 bol som totiž závislý na hre. :)
1. Môj Nick na serveru ^#Ing. N!cKy :)
3. Prehrešky ako Cheating a nadávky som na servery ešte nevidel a som spokojný.. Nemal by som problém nahlasovať nejaký ten problémik na servery .)
4. Mám dalo by sa povedať skúsenosti s AMX.. Ale ak by som potreboval naučiť sa s iným prostriedkom tak nemám problém.. Budem čerpať rýchlo..
7. Moje Steam ID je :STEAM_0:0:2806134 a môj kontakt na skype je brano5522, Steam kontakt N!cKy.
11. Takže.. Ako malý som mal povahu nebojácneho :D Takže som sa nebál povedať pravdu a prijal som bársaký trest. Kedže bývam na servery často bol by som prospešný v sledovaní hráča.. Napríklad taký Cheater- keď mám podozrenie tak sledujem, točím demo a pod. A keď som ho pristihol tak ide na forum !
12. Volám sa Braňo :) Ako malý som sa nebál ísť napríklad do novej školy a hneď si tam nájsť priatelov. Netrvalo dlho a hneď som so na všetko zvykol. Kamráti ma chvália odhodlanosťou a nebojácnosťou.. začal som sa držať jediného pravidla a to je : Vždy choď za svojim cielom a nenechaj sa zhodiť. ASi taká krátka verzia.
13. Bohužial an Steame mám nahraných iba 16 hodín pretože som si originál kúpil asi pred 1 dňom.. No na starom som mal asi fu cca určite aj okolo 1000 bol som totiž závislý na hre. :)
čekal jsem že to nikdo napíše, a všiml jsme si že čim dal víc si děláte z pravidel velký kulový, když vidítě žádost, která není vaše a nejste admin na daném serveru, ani nepište, pak se budete divit až budete mít ban.