Slaeer napísal:
Jediný, kdo je na podporu na tsku povinný reagovat jsou TS3 admini, a i tak se vždy odpovědi nedočkáš... přeci jen netrávíme celý svůj čas jen hlídáním pořádku na serveru. A tsko používáme jako prostřednictví komunikace s některými lidmi, s kterými hrajeme jiné hry nebo řešíme věci důležitější než to, že někdo spamuje na serveru.
V tomto s tebou nesúhlasím kedže je podpora určená aj pre ZM adminou takže nemusí na to reagovať len TS3 admin :D podpora tam je na to aby sa aj využila že? Kedže ja som potreboval ako hráč admina a on prišiel na server tak to mal už vyriešiť preto som asi podal sťažnosť... Keby niekto ako ja nevyužíval napr TS3 podporu tak by sa niektorí mohli ohrnať tím že ked sme potrebovali admina tak sme mali niekoľko možností ako admina kontaktovať. To je buď na webe,TS3 podpore dokonca cez Steam a ja som využil podporu kedže to je rýchlejšie a koniec koncou na čo by tam podpora bola keby ju nevyužívame?
CO JSOU TO MÍSTNOSTI PODPORY?
TS3 PODPORA je systém, který mohou využit všichni uživatelé TS3 serveru, když mají problém a potřebují Majitele EZsk, Vedení EZsk, Majitele TS3 Serveru, TS3 Adminy, TS3 Moderátory nebo CS Adminy.
Takže nehovor že na podporu sú povinný odpovedať len TS3 admini
Banned by admin LtD on servers, thanks for reporting, lock it
Upravil LtD dňa 28-12-2019 00:07