Podnadpis: Slaeer ve 2 ráno jak egoista na cigáro
1.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom Anti-Cheat.
[AMXBans] Si zabanovany permanentne.
[AMXBans] Zabanovany nick : semspoko
[AMXBans] Dovod : ' Cheater '
[AMXBans] Zabanovane SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1177613951 '
[AMXBans] Zabanovana IP : ' ** GDPR :) '
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 442448763 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' ** GDPR :) '
[AMXBans] Ak ban nie je tvoj , alebo si ho dostal nepravom
[AMXBans] poziadaj si o unban na www.Epiczone.sk/forum
2.
Po práci přijdu domu, dám si večeři, pak se vykoupu a napadne mě si zase zahrát ZM. Tak se připojím a hele, dva hráči, no tak se domlouvám, že takhle pozdě kdy už stejně na nějakou hru s botama dlabem kašlem a on že okay (teaming se ale nekonal, jelikož napsal, že budeme hrát normálně), pak mě přijde zabít admin a já se ho zeptám, jestli je tupý, že jsme měli dohodu. Okay, tož to jsem se dozvěděl že se jedná o admina, dal mi kick a to mě naštvalo, jelikož stačilo napsat, ať neURÁŽÍM, a on mi tím resetoval body na 5, což prý podle všeho nevěděl a "omluvil se", mě ale iritovalo že admin neví, že tím resetuje body a zašlo to až k menší hádce, kterou jsem pak ukončil. Když jsem napsal, že jsem po práci (to bylo ještě před tím), tak mi napsal, že jsem naivní dítě, což by admin psát neměl, když je to urážlivé, že? Tak jsem mu taky něco napsal, už nevím co a on mi dal pak ban za cituji "urážky, nadávání, teaming". No pardon, teaming? V kterým dni? Nenadával jsem, pouze urážel, což dělal i on a tak nějak si i začal (tedy já, pouze jedním slovem, on to ale pak nějak prožíval). Obešel jsem ban a než mi hned žádost zamítnete, tak si to aspoň dočtěte, díky. Obešel jsem tedy ban, protože jsem si myslel že na TS3 nikdo nebude, kdo by mi byl schopen pomoct ve 3 ráno a tak jsem se ho chtěl jenom zeptat, proč mi dal ban, když jsem neteamoval (opravdu, nikdy dříve jsem ban neodcházel a to už tu hraji rok, možná dva). Dal mi ihned permanentní ban.. za cheating? Okay, ban jsem obešel, ale za to ban nemám (chtěl jsem použít weirded emoji, ale Twitch emotikony na seiriózní stránce bych nečekal), tudíž jsem musel cheatovat.. jak? Nevím, maximálně jsem tak bunnyhopoval, to se mu asi nelíbilo. Mimochodem, k jeho urážkám došlo i na druhé mapě.
3.
Ne a po tomhle si ho ani nechci zakoupit.
PS: Slaeer mi vyhrožoval banem na TS3, protože jsem párkrát kliknul na jinou místnost, než jsem chtěl (měl jsem z capsů zmatek) a před tím mě přesunul do místnosti, kam jsem nechtěl jít - WTF? Také nechci dělat "duplikát" k stížnostem, tak to prosím berte také jako stížnost. :) Děkuji.
Na co čumíš? Scrolluj dál.
Upravil Slaeer dňa 28-11-2019 13:35