Zdravím vás u mé žádosti o post admina na serveru Hide N Seek, doufám že se vám budu líbit.
1) Nick na serveru: s4iNT
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách):
Na serveru hraju denně tak zhruba 1-3 hodiny, nevím proč ale nějak mi to pomale počítá hodiny na HLstatsX. Vím že tam mám asi málo hodin, ale žádám o vynímku, hraju tam už často a hlásím chatery, navíc na serveru snad nechodí žádný admin.
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE):
ANO hlásím, už sem jich nahlásil přesně 9, ale nikdo to nečte/nebanuje tak proto žádám o práva.
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech):
Byl sem HL. Admin sevreru HnS Block na portál *-******.sk, a působil sem tam asi 4 měsíce. Ještě předtím sem byl admin na HnS stejného portálu.
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky):
Hraji ho asi už přes 6 let, samozřejmě né v kuse ale s pauzamy
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID):
Nemám žádné bany na tomto ani na jiném portál, sem čistej.
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.:
SID: STEAM_0:0:70899267, SteamNICK: s4iNTcz, SKYPE: thehoryzons
8) Funkční mikrofon (ANO/NE):
Ano mám funkční mikrofon a jde mě srozumitelně slyšet.
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ):
Ano, ale né moc často, ale pokuď bude třeba tak tam začnu chodit. NICK na TS: s4iNT
10) Věk a datum narození:
16 let, 2. Března 1998
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu:
Byl sem hl. admin a admin serveru HnS/HnS Block (Block je podobný jako hns + LJ umím), poznám všechny hacky/cheaty na HnS takže bych banoval hackry, propagoval portál a taky svojí aktivitou,.. atp.
12) Něco o sobě (rozepiště se):
Takže jmenuji se Simon, chodím na Střední Grafickou Školu v Jihlavě, bydlím ve Znojmě (ve škole sem na privátu), moje koníčky jsou Jízda na kole, plavání, fotbal, tennis a PC hry (csko, atd.), to je o mě asi vše, kdyby jste měli otázky okrem mě tak se mě klidně zeptejte.
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu:
Na CS 1.6 mám nahráno přesně 767 hodin.
To je vše, doufám že se vám moje žádost líbila a pokuď sem něco vynechal nebo na něco zapoměl tak mě prosím upozorněte, přeji hezký zbytek dne s pozdravem s4iNT
Every new day is another chance to change your life.