Po zvážení ban zkrátím na 7 dní. Pokud se něco takového děje je několik způsobů, jak se toho člověka dá zbavit, proto mi to přijde trošku přehnané:
1) Kick, změna hesla roomky
2) Nasazení block uživatele / voice block a případný kick >>>
• uživatel s voice blokem nemá možnost v roomce mluvit, což by ve vašem případě, kdy hrál písničky mělo problém vyřešit.
• pokud by spamoval chat stačí mu dát block usera a kicknout ho a už se do roomky nemůže ani napojit
Pokud máte k tomu co jsem výše napsal dotazy, tak mi napište.
Perma ban nenechávám, protože když ho takto zablokujete, tak už vás v room nemůže obtěžovat. Pokud vás spamuje v chatu, tak je na to potřeba admin. Do té doby teoreticky není TS3 admina potřeba.
Jen k tomu sponzorovi. Je hezké, že přispějete na provoz portálu, tj. cs a csgo serverů. Já, ale z těchto peněz nevidím ani korunu a server si platím pár let sám, takže mě váš sponzoring opravdu nezajímá. Navíc za dobrovolný příspěvek nezískáváte žádná výhradní práva, takže nevím proč to sem taháte.
Na TSko si máte jít pokecat a ne se tam hádat jak sebranka hňupů. Pokud tam někdo chodí dělat akorát problémy, tak je s ním asi něco špatně a v budoucnu to už tolerováno nebude.
Ban zkrácen. Vyprší 27.10.2019 - 17:22
lock.