Zdravím všechny!
Je to neuvěřitelné, ale už nyní na konci října
někteří útočí na Legendary Badge a tím pádem i ikonu
Special, pokud ji tedy ještě nemají.
Mám pár nápadů co vše by se dalo udělat v roce
2020, ale raději bych se zeptal vás, jaké jsou
vaše názory a podněty.
Přijde mi velká škoda restartovat všechny statistiky, nejen serveru, ale i hráčů, proto je tu několik možností:
1) Všechny statistiky se po novém roce restartují, jak je v plánu a pojede se nanovo s novými legendárními ikonami [přijde mi škoda o statistiky přijít]
2) Všechny statistiky se ponechají a nastaví se nové ikony, ale začátkem měření bude Legendary badge z tohoto roku, tj. pokud je nyní legendary badge 150 dní, tak nulou pro nový ranking bude 150 dní [tenhle nápad se mi hodně nelíbí]
3) Všechny statistiky se ponechají a vytvoří se pouze 1 nová ikona, což bude Legendary badge 2020 [opět by musela být nula konec měření legendary badge 2019]
4) Všechny statistiky se ponechají a ranky bude opět bude dělat BOT, který je přidával v roce 2019. Bohužel, tenhle BOT bude padat a nemohu se zaručit, že bude fungovat 24/7
5) Ponechají se Legendary badge za 2019 a 2020 a místo ranků budou přímo vypsané hodiny strávené na serveru, které budou navazovat na dosavadní čas strávený na serveru. Za určitý počet hodin by se dala automaticky nastavit nějaká ikona nebo např. vrátit zpět na TS speciální ikony [stále mám ale s těma ikonama plány a tohle by mi to narušilo]
6) Momentální ranking umožňuje sledovat čas strávený na serveru za jeden měsíc. Je tu možnost vytvořit bodový systém a na konci měsíce každému v tom 10 dát předem určený počet bodů podle umístění. Každý měsíc/rok vyhlásit Legendary membery a rozdat ikony
7) Spojit možnost 5 & 6
Co si o tom myslíte vy? Máš nápad? Napiš do komentáře!
Anketa nepředstavuje konečné rozhodnutí, ale pouze průzkum veřejného mínění... :D