Nejdříve minutu ticha za všechny ty padlé mozkové buňky při čtení toho co jsi napsal...
takže začnu tím, že jsi minul tému tohle je porušení pravidel a né stížnosti na administrátory
Dále, tahle mapa se dávno už měla odstranit... ty otravné pásy, které podněcují hráče k tomu aby lítali po mapě a nedělali nic jiného není jenom otravné ale také se kvůli tomu vytváří témy jako tato, že admin slayuje za to, že neplníte svoje povinnosti, nebo-li skáčete si po mapě bez toho aby jste zabíjeli zm.
Jednoduše napíšu, že jestli si chceš lítat po mapě tak od toho jsou surf mapy a ne zm server.
Ináč slaye ze strany administrátora jsou určitě oprávněné jelikož porušujete pravidlo "no-kill", můžete být rádi, že nedostáváte bany ale jen slaye
Myslím, že není co dodat
*lock
*přesunuto do správné sekce
Neměl jsem na práci nic lepšího, takže jsem napsal tuhle větu, následně jsem vzal každé jednotlivé slůvko a vybarvil jej jinou barvou, tak abych vypadal co nejvíce... "cool"? Asi jo, co já vím, já tomu nerozumím, ale možná díky tomuhle textu i někdo pochopí, že to vypadá retardovaně.