Simpsonovi, Griffinovi, Futurama, Rick & Morty, Pat a Mat, Bugs Bunny Show, Tom a Jerry, Pohádky z mechu a kapradí I., Příběhy včelích medvídků I. - III., Road Runner Show, Ren a Stimpy, O loupežnickém synku Cipískovi, Metalocalypse, O zvířátkách pana Krbce, Bob a Bobek - králící z klobouku, Život s Louiem, Adventure Time with Finn & Jake, Byl jednou jeden... život, Jen počkej, zajíci!, Batman, Rákosníček a hvězdy, Byl jednou jeden... člověk, Mrňousci, Maxipes Fík, My z Kačerova, BoJack Horseman, Naruto Shippuuden, Ovečka Shaun, Pojďte pane, budeme si hrát, Death Note - Zápisník smrti, Home Movies, Bleach, Rychlá rota, Tip a Tap, Rákosníček a povětří, O loupežníku Rumcajsovi, Rákosníček a jeho rybník, Žofka ředitelkou ZOO, Spiderman, Pingu, Broučci , Jája a Pája , Bob a Bobek na cestách, Školní výlet, Tintinova dobrodružství, Oggy a švábi, Mach a Šebestová na prázdninách, Gumídci, Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy, Dexterova laboratoř
Edit by Happy:
Takže jsi lhal o svém věku jo?:D
Neměl jsem na práci nic lepšího, takže jsem napsal tuhle větu, následně jsem vzal každé jednotlivé slůvko a vybarvil jej jinou barvou, tak abych vypadal co nejvíce... "cool"? Asi jo, co já vím, já tomu nerozumím, ale možná díky tomuhle textu i někdo pochopí, že to vypadá retardovaně.