Zdravím.
Pokud TS3 Admin někoho zabanuje, tak jiný admin nemá v žádném případě právo dát hned tomu člověku unban. Tohle je absolutně vyloučené.
CS Admin nemá stejná práva jako TS3 Admin. CS sekce mě nezajimá. To, že má někdo ikonku za to, že si napsal na foru o práva na nějakém zombie serveru nemění nic na tom, že je ten člověk stále uživatel a nemá žádná speciální práva. Já na CS taky můžu dostat ban.
Dark neřeší TSko, ví že to je můj server, tak ho laskavě nepruďte. Má dost svojí práce.
Co jsem z té vaší hádky pochopil, tak šlo o tu soutěž na webu. Justy ty si uvědom, kdy je potřeba se k něčemu takovému vůbec vyjadřovat a kdy ne. Ten ban byl nejspíš za pokračování té konverzace z fora, takže mysli na to, že pokud někoho provokuješ a potom mu dáš ban, tak akorát zneužíváš práva na svojí obranu.
Feardom může být rád, že má práva. V žádném případě nikdo nebude dávat unban na cizí bany. Dělá to ostudu mně, vám, serveru i portálu. Jsme tým, který má držet při sobě a i kdyby tvůj kamarád brečel proč dostal ban, tak ty, pokud neznáš celou pravdu, nemáš žádné právo někomu dát unban. Jste oba admini, musíte se respektovat a také rozhodnutí toho druhého. Pokud bys mu nedal unban není tu co řešit.
Nebyl s vámi žádný problém a jsem rád, že vás na TS mám a vím, že za to může NoSwear, protože ten portál i trochu sleduji. Tak se prosím vás nenechte vyprovokovat a než něco uděláte, tak se nad tím zamyslete.
S Dejvíkem si ještě promluvím. Zatím jsem neviděl žádný screenshot. Všechno jsou jen jednosměrné pomluvy toho druhého bez důkazů.
Aby se tohle neopakovalo, tak jsem TS3 Adminům odebral následující práva:
- smazání svého banu
- smazání cizího banu
- přístup k BL
Vytvořil jsem novou permissi TS3 Veteran Admin:
- práva stejná jako předtím
Dal jsem to adminům, které znám už několik let, nebyl s nimi nikdy problém a věřím jim.
Pár lidí nově dostane permissi na odebrání TS3 Adminů v "případě nouze" a právo na jejich zabanování.
Ban vypršel, není co tu řešit. Vše jsem doufám vysvětlil. Pokud k tomu má ještě někdo co říct, tak mi napište sz.