1)
emoji /
zombie
2)
http://leteckaposta.cz/326146366
3) zo začiatku začal tam skakať so scriptami a sme začali skakať že prečo admin môže mať scripty ale hrači nemožu.. tak sa do diskusie pripojil
dwarf so slovami že nerozozname vysoke fps od scriptu... po tom ako som napisal že mne viac ako 100fps server nepusti nejako sa to ukľudnilo.. ale ten idiot stale skakal s tymi scriptami.. tak sme ďalej do neho skakali že prečo ma scripty.. a počas hadky som mu napisal že je panic a že či ta holka na profilovke na steame už mala 15rokov.. po tom mi zmenil nick na
panicsom A TO BEZ MÔJHO VEDOMIA! .. nasledne Twix obdržal kick a po následnom pripojení začal rozdavať mute ako na bežiacom páse, lebo nezniesol kritiku a pravdu... ja som dostal mute na 8h a ostatní neviem na koľko ale jeden dostal na 2h... po zmene mena som sa prihlasil na server aby som natočil demo.. a teraz som sa chcel znovu pripojiť na server a už mam ban.. tak pravda asi veľmi silno bolí... a ak sa mam k tomu vyjadriť tak demencia sršala jedine z emoji a dwarf -ovej strany a nie odomňa.. lebo aj si admin dvoli premenovať hrača bez jeho vedomia tak toto je demencia..
navyše ban je podľa pravidiel neadekvátnej dĺžky..
5. Provokácia alebo osočovanie administrátora - ban 1 hodina
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom emoji.
[AMXBans] Zostava este 6 days , 23 hours , 52 minutes and 47 seconds z tvojho banu.
[AMXBans] Zabanovany nick : emoji JE PANICKA NULA
[AMXBans] Dovod : ' demencia , provokacia '
[AMXBans] Zabanovane SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 60791520 '
[AMXBans] Zabanovana IP : ' 91.237.168.2 '
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 60791520 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' 91.237.168.2 '
[AMXBans] Ak ban nie je tvoj , alebo si ho dostal nepravom
[AMXBans] poziadaj si o unban na www.Epiczone.sk/forum
[AMXBans] ===============================================
Upravil wank dňa 02-11-2018 16:02