1) Nick na serveru : Ex!T^
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) - Neviem, nemám v tom prehľad, ale snažím sa.
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů (ANO/NE) Zatiaľ som ešte príležitosť načapať niekoho ako porušuje pravidlá nemal.
4) Zkušenosti s adminováním - (ANO/NE) - doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpište jejich názvy, ani odkazy na web) Bol som na viacerých portáloch, môj najväčší dosiahnutý post bol Vedenie, ale vystriedal som skoro všetky posty okrem CHH.
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) Fuu, hrávam to už pár rokov, ešte na starom steame som tu na epiczone hrával.
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) Na tomto portáli som dostal jediný ban a to bol dôvod, že sa mám ukľudniť, lebo som hráčovy/adminovy za jeho správanie vynadal a nejakým spôsobom sa mi podarilo v zápale nervov povedať mu niečo na otca, ale ak toto číta, úprimne sa mu ospravedlňujem :) Choval som sa ako zasran, úprimne sa mu ospravedlňujem. Nenašiel som ten ban, nevyhľadalo mi to (STEAM_0:1:149060719 )
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X (http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=24953)
8) SteamID a SteamNick, popřípadě skype apod. (STEAM_0:1:149060719, nick na steame xPatres skype : PaTo
9) Funkční mikrofón (ANO/NE) Jasnačka všetko fičí ako má ! :)
10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Jméno ) Ano ano navštevujem, nick Ex!T^
11) Věk a datum narození. Mám 16 rokov, narodený som 9. Marca 2002 :)
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu | Ako som už vravel, nejaké skúsenosti, čo sa týkajú portálov mám, budem prospešný všetkým, čo sa bude dať a čo sa bude odo mňa žiadať :)
13) Něco o sobě (stručný popis) Volám sa Patrik, mám 16 rokov, bude to už 4. rok čo chodím na Muay Thai (bojové umenie). Rád sa potulujem s rovesníkmi, poprípade sa flákam s frajerkou ! :)
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu | Na steame mám konkrétne 946 hodín, ale ako som už hovoril, mal som aj druhý steam, tam som mal takých 600 hodín alebo 500.
Prajem príjemný zvyšok večera, užívajte v pohodlí rodiny a najbližších :)
S pozdravom Ex!T^