1) Nick na serveru: Zeky
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): Na serveru jsem skoro každý den, jsem schopen nahrát 2-3 hodiny denně když je někdo na serveru.
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů (ANO/NE): ne, není totiž co.
4) Zkušenosti s adminováním - (ANO/NE) - doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpište jejich názvy, ani odkazy na web): Nebyl jsem nikde adminem.
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky): CS hraji již několik let, ale aktivnější jsem začal být až v posledním půl roce.
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID): Nemám zde žádné bany
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=351611 V - není to moc ale jsem schopen to dohrát
8) SteamID a SteamNick, popřípadě skype apod. : SteamID: STEAM_0:1:419408400a SteamNick: Zeky
9) Funkční mikrofón (ANO/NE) : Mám
10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Jméno ): Ano, jméno Zeky
11) Věk a datum narození: 9.9.2003
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: Myslím si, že dokáži poznat cheaty,porušování pravidel atd.
13) Něco o sobě (stručný popis): Jmenuji se Patrik a rád bych se stal adminem. Rád hraji Counter-Strike. jsem v 9 třídě. Nemám rád když někdo porušuje pravidla a tak kazí hru ostatním. Chtěl bych se stát Jůtuberem (kdo v dnešní době ne :D). Po novém roce bych chtěl začít natáčet na Youtube a tak nšjak vám sem přilákat hracče :).
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu: Aktuálně 238 hodin