1) Nick na serveru: MULTIJUMP off chat
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): 3-4 cez víkend jedine môžem niekedy aj viac hodín
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů (ANO/NE):Nie
4) Zkušenosti s adminováním - (ANO/NE): ÁNO mám bol som už aj akademik+ aj admin taktiež HLSA a HL Cheathunter
5) Counter-strike hraji: už skoro 4 roky
6) Vypsat bany na tomto portálu: nemám žiadne
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X:
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1657...yer=110425
8) SteamID a SteamNick: STEAM_0:0:134455638 Eyyooyy skinhub.com
9) Funkční mikrofón (ANO/NE): Áno mám
10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Jméno ): Áno MULTIJUMP poslednej dobe som tam dlho nebol
11) Věk a datum narození: 17 (15.3.2001)
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: Mohol by som robiť reklamu volať sem kamarátov a podobné veci tomuto.
13) Něco o sobě (stručný popis): Ahojte volám sa Erik. Bývam v Seredi ale som na intraku v Skalici. Je mi 17 rád hrám futbal alebo iné športy a rad cvičím. Chodím na strednú zdravotnícku školu odbor maser. Hrám futbal za Skalicu. Mám dvoch bratov.
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu: 830
Len mám taký malý problém jak už som hovoril som na intraku a cez týždeň nemám prístup na PC takže to znamená že môžem byť jedine cez víkend na serveroch ale to budem nonstop a cez týždeň na webe. A ja viem hovorite si že budu prázdniny budeš doma no tak to ste na omyle hrám ten futbal za skalicu tak cez leto tam budem na intraku lebo budeme mať letnú prípravu.
Ďakujem že ste si našli čas si toto prečítať prajem vám pekný večer/deň.