1) Název témy: Ghettov / zombie #1
2) Screenshot nebo demo, na kterém admin porušuje pravidlo.:
mam len toto http://prntscr.com/imtfyc
3) Popis situace:
sererv bol preplnený a bola mapa zm_birioza a už počas biriozy boli 4 hrači AFK.. bol tam admin ghett tak som mu napisal ench kickuje, ale napisal že to neni porušeni pravidel... potom prišla mapa cpl mill kamp a tam tí 4ja hrači boli AFK ale v SPECTe .. tak som mu napisal aby dal kick že sa neda pripojiť.. nie nedal kicky.. napisal mu aj hrač 6ix9ine aby daval kicky že server je plny a hrači sa nemožu pripojiť lebo oni su afk a zaberaju sloty.. on stale nič, žiaden kick ... len sme sa tam hadali...
ešte počas biriozy som mu napisal na steam že nech kickne lebo sa nemožem pripojiť a zas čakam ako... a refreshujem... 2x mi napisalo "program hl.exe prestal pracovať" .. musel som znova zapnuť CS .. a čo nevidim.. 23/23 server plný.. a zas to prišlo - nekonečne klikanie na REFRESH dokým ma nepripojilo..
ptm sme sa začali hadať a som mu napisal nech kickne afk lebo kamoš sa chce pripojiť a nemôže... on nato odpovedal "ať počká, ja stejne zachvili jdu pryč" no .. tak to bolo asi všetko..
prepačte že nemam demo a viac screeno, ale počas tej situácie mi nenapadlo niečo take spraviť