Čau hrál jsem dusty byl tam MC admin a já daval infa a s kengenem si ze sebe tak 3 roky delame srandu a rekl mi neco a ja jen tak " tvoje mama" jakoze zasmali jsme se. A pak tento zakomplexovany admin co by mel spis stavet katakomby na MC mi dal ban za urazky do rodiny na 8 hodin. Ve skutecnosti mi dal ban za tuto pravdivou větu " ilizius na co si hrajes jsi nejhorsi admin ez sk jdi si zahrat MC a neprud tady" AŤ mi ta******dokáže že jsem nadával do rodiny, nemůžu za to že rozumí jen MC, to jebu už ban za nic jako 2 roky zpět od proopka xd
Chci od něj důkaz a žádné že se věří adminům nebo se zeptejte kohokoliv na serveru jestli jsem nekomu vubec nadaval xd boze takovy admin namysleny zakomplexovany. Ale vsichni si stejne budete drzet pri tomhle jednom velkym koplexu nema smysl moc hrat kdyz se nasere admin za pravdu
CHCI DUKAZ OD TOHO BLBECKA.
A ban tak na hodinu za to źe jsem kengenovi řekl "tvoje mama" protože jsme se tomu vubec nesmali! AHAH nechápu jak může mít práva takový dement xd nevadí. Nedostanu UB nebo zkrácení banu tak na to rovnou kašlu
A TEN DUKAZ HLUPAKU.
Jestli nedá důkaz jak jsem straŠně uražel nekoho rodinu tak mi dejte UB :'D Ja furt nechapu k cemu je ten admin dobrý, ze nesnese pravdu? :D Nevadí každý to máme jinak. Ahoj
Uplny odpad admin vsak se jen nasral kvuli te vete. Jo a napsal jsem mu at me neupozornuje (daval jsem info kde kdo je) A on me kickl ?? HALO ? :D Achjo CHCI UB A DUKAZ OD TOHO *********
Server # 15
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom ILLizius.
[AMXBans] Zostava este 7 hours , 46 minutes and 23 seconds z tvojho banu.
[AMXBans] Zabanovany nick : acab
[AMXBans] Dovod : ' Nadavky do rodiny ( voice ) '
[AMXBans] Zabanovane SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 123636053 '
[AMXBans] Zabanovana IP : ' 81.92.147.1 '
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 123636053 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' 81.92.147.1 '
[AMXBans] Ak ban nie je tvoj , alebo si ho dostal nepravom
[AMXBans] poziadaj si o unban na www.Epiczone.sk/forum
Upravil Darkdeagle dňa 30-12-2017 15:53