Ako toto nie je navrh len moj pohľad na tuto vec, a kedže nechcem spamovať shoutbox tk to dam sem..
Ako som už napísal v shoutboxe, csko je v prvom rade strieľačka. Hlavnou prioritou je rozdavať hlavy čiže aim. To že tato hra može vystupovať niekedy aj ako "skakačka" je sice pekne, ale prečo tým kaziť ten primárny zažitok...
Dam priklad, na codku.. Je pekne že si možem kupiť vip za 4e / 100kc, a odomknu sa mi mnohe postavy ako napríklad e sniper čo dava s awp na ranu.. Ale čo mi z toho, ked si nejaký random týpek čo aspoň trocha ovlada tie skakacie srandy (sgs, bunnyhop.. ja neviem jak sa to vola ale dufam že ma chapete) zoberie vysadkara, za 3 sekundy ma rýchlosť milion+ a ja si akurat tak možem so sniperom napisať kill do konzole.. To že mate ešte teraz neobmädzené fpska tomu ani kus nepomaha.. Neviem, podľa mňa ked si človek za niečo zaplati, tak by sa mu mali odomknuť nejake lepšie veci.. (nehovorim že zas take že ostatný nemožu hrať proti tomu, ale aby mali aspoň nejaku malu vyhodu tí čo si zaplatia) No v pripade tohoto serveru sa da ppovedať to tak vobec neni..
- toto bolo kus odveci, ale aj v tomto trošičku vidno tu problematiku tých fpsiek
Neviem, moj pohľad nato je taký že tí čo vedia taketo srandy tak už aj tak maju taku malu vyhodičku, ale to je okej.. Každý sa to može naučiť aj všetko čiže ok.. Ale ked date tie neobmädzené FPSka, to už viac menej tích ľudí, čo si pridu zastrieľať, a nie zaskakať odradite to hrať..
To je len moj pohľad nato.. 100 ľudí 100 chutí. Som si istý že každý kto taketo srandy ovlada a využíva 100fps+ tak bude proti, ale skuste sa trocha zamyslieť nad tým čo som napisal... Ked si chcete skakať, nech sa pači.. mate tu Hns, jump a neviem jake servery, tam si možte mať aj milion fps.. Ale takto poniekedy znechuťujete hru ostatným hračom.