Zdravím. Vím že server momentálně nefunguje. Asi je v opravě :) Moc lidi tam teď bohůžel nehrálo. Chtěl bych to změnit.
1) Kyubii:3
2) Na serveru jsem hrával cca. 2hod denně. Poslední dobou skoro vůbec. Nebylo ským hrát.
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů:
NE
4) Zkušenosti s adminováním - (
ANO) - Několikrát jsem zkoušel vytvořit svůj server. Někdy i hodně úspěšně. v AMX se vyznám. Byl jsem i Admin na několika dalších serverech.
5) Counter-strike hraji cca. od svých deseti let. Takže to bude kolem 5let.
6) Pár banů tady bylo. Nejvíc lituji toho vydávání se za Admina. Bylo to cca. před rokem. Od té doby jsem se podle mě dost změnil. A teď bych už měl jít příkladem.
7) http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=166532
8) STEAM_0:1:115262954 Kyubii:3 jakubsenkis@gmail.com
9) Funkční mikrofón (
ANO)
10) Navštěvuji TS3 (
ANO Kyubii:3 )
11) 6.9.2002 15let
12) Chtěl bych asi ne JB server dostal mezi ty hodně navštěvované. Určitě bych byl pomocný ve všech odvětví. Turnaje na vašem TS3 serveru, mě vždy i mnoho dalších lidí bavilo. Chtěl bych se pokusit je znovu zavést. Celkem hodně mě mrzelo, že jste zrušili HnS server, strávil jsem na něm mnoho času.
13) Jsem Jakub. Od malička se věnuju hlavně sportu. Hraju volejbal, a požární sport. Myslím si že mi nedělá problém komunikace. Dokážu hodně věci stručně vysvětlit. Vyznám se i v Minecraftu. Hrál jsem ho mnoho let. Takže bych dokázal pomoct i v tomto odvětví.
14) CS 1.6 - 342h
CS:GO - 467h