Dobrý deň. Opäť sa mi stala nepríjemná vec. Takéto súkromné správy očakávam skôr od detí, ktoré na serveroch hrávajú. Na to sa dá zvyknúť. Ale určite som to neočakával od člena vašeho AT. Nie som dotyčného rovesník, neurážal som ho, ani s ním húsky nepasiem. Ak ešte nepochopil, je to hra a slúži k relaxu a zábave. Vyprosujem si, aby nejaký 17-ročný hľadajúci sa pubertiak sekal drsného po kábloch. Toľko k súkromnej správe.
Ďalej by som sa chcel opýtať, či dotyčný admin disponuje právami na Dust2 Only #1, pretože mi stále nejde do hlavy, prečo má neustále poznámky o mojom údajnom cheatovaní? Je admin, má veci riešiť a nie ohovárať v chate. Naozaj prekrásna vizitka. Člen AT pred ostatnými hráčmi niekoho obviní z cheatingu, ale ban mu nedokáže dať so slovami - "len si ho tu adminy obranuju" (jedná sa o citáciu, preto je to aj s gramatickými chybami autora). Veľký prínos pre portál a hlavne naozaj skvelá vizitka. Už by si niekto s ním mohol sadnúť a vysvetliť mu, prečo sú tie jeho "demá" čisté a že absolútne nikoho z členov AT nepoznám a zrejme ani nemám na STEAMe.
Človek má aj v pláne prispieť k chodu portálu, ale toto viac ako znechutí a odradí. Keď si tu niekto neváži ten kus práce a hlavne hráčov.
Ďakujem, toľko z mojej strany.
SS so SID:
Upravil M dňa 23-10-2017 19:49