Dobrý deň, na vašom servery už hrám dlho ale prestal som hrať CS a chcel som si zahrať zombie. Nikdy som u vás necheatoval.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom <3]CryMor3.
[AMXBans] Si zabanovany permanentne.
[AMXBans] Zabanovany nick : |Necallas|*Malware
[AMXBans] Dovod : ' Speedhack '
[AMXBans] Zabanovane SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 801686355 '
[AMXBans] Zabanovana IP : ' 69.22.184.236 '
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 801686355 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' 85.248.2.226 '
[AMXBans] Ak ban nie je tvoj , alebo si ho dostal nepravom
[AMXBans] poziadaj si o unban na www.Epiczone.sk/forum
[AMXBans] ===============================================
Kicked : Dostal si BAN! Skontroluj si konzolu! (tlacit)
Nikdy som nehrával pod iným nickom ako
@JustNothing
Chcel by som poprosiť o unban pokiaľ sa dá.
Screen:
https://imgur.com/a/h8ycp
2. Napište co stalo nebo důvod proč by vám měl být dán UNBAN:
Tento server mám veľmi rád, asi môj najobľubenejší. Veľa krát si prídem zahrať keď sa nudím hlavne Zombie. Server poznám dlho a nikdy som tu nemal ban, a ani nikdy nechcem mať ban. Čo sa už stalo. Budem rád pokiaľ zase si zahrám u vás. :-)
3. Napište zda-li jste VIP hráč na daném serveru:
Nie nie som, nie som na žiadnom, nerád vkladám peniaze od hry príde mi to ako zbytočnosť pre mna, ale pre vás nie pretože máte z čoho platiť server. Možno že si tam raz zakúpim VIP. :-)
" Pokud takto požádáte o UNBAN mějte prosím strpení a vyčkejte na vyjádření banujícího admina, který musí dodat demo. Demo následně zkontroluje cheathunter tým a uzamkne diskuzi s konečným verdiktem. "
Pri tejto vete by som chcel povedať že ja som necheatoval, cheatoval nejaký druhý týpek nepoznám ho. Takže tak či tak ten cheat hunter to skontrolovať môže ale ja som u vás nikdy necheatoval. Moje posledné hranie bolo približne pred viac ako 3+ mesiacmi dozadu a neviem kedy som dostal tento unban.
Nejaké tie približené informácie:
Išlo oto že na facebooku máte stránku ktorú mám liknutú a sledujem ju. Prišiel nový príspevok že na Zombie #1 je EXTRAVIP zadarmo tak som si chcel zahrať. Nó ako do konzole connet (IP), načítali sa mi zdroje a potom mi vybehol ban. Za nick " @JustNothing " hrám viac ako 2roky a nikdy som iné nicky nepoužil.
Myslím že je normálne u tých cheaterov si meniť SteamID či čo to je, neviem ako to funguje ale myslím že to funguje tak ako pri ostatných hrách že si ten cheater dá random ip, niečo také a je možné že sa mohla zhodovať z mojou ip/steamId(neviem ako to nazvať.)
Upravil @JustNothing dňa 14-10-2017 16:06